Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Upoznajte Sleša!

Upoznajte Sleša!

Ukoliko do 31. jula kupite ulaznicu na blagajni Beogradske arene ili posetite stranu Jelen piva na Facebook-u, imaćete šansu da upoznate Sleša!

Svakog dana biće nagrađeno po dvoje kupaca ili po jedan posetilac Facebook strane Jelen piva koji prvi tačno odgovore na postavljena pitanja. Ukoliko ulaznicu kupite na blagajni Beogradske arene i na njenoj poleđini nađete znak „M&G“, osvojili ste nagradno upoznavanje.

Sleš i njegov bend dolaze u Beograd dan pre koncerta, u subotu, 30. jula. Organizaciju smeštaja preuzeli su na sebe ali kao i sve svetske zvezde, u hotel su se prijavili pod duhovitim nazivima junaka iz crtanih filmova.

Pored vokala Majlsa Kenedija, sa Slešom će doći i Bobi Šnek (ritam gitara i prateći vokal), Tod Kerns (bas gitara) i Brent Fic (bubnjevi). U listi zahteva specijalno je naznačeno da je u pitanju „high energy rock band“ pa se zato na meniju nalazi veliki izbor žitarica, vitaminskih obroka (različito povrće i voće), energetiskih napitaka, mleka sa raznim procentima masnoće kao i bezalkoholno pivo. Posle koncerta, bend je zamolio da im na raspolaganju budu četiri različita menija. Na turneji Sleš najviše svira na omiljenog gitari koju smatra i najvrednijim posedom – „59 Les Paul replica“.

Gitarski superstar nastupiće u Areni 31. jula (20.45), posle domaćeg pank rok benda Tea Break, čiji nastup počinje u 20.00. Cene ulaznica su 2.700, 3.000 i 3.500 dinara. Kapije Arene otvaraju se u 18.30.

Plejlista
Sudeći po repertoaru sa poslednjeg koncerta, održanog 25. jula u Lidsu, u Areni će se čuti sledeće pesme: Ghost, Mean Bone (Snakepit pesma), Sucker Train Blues (Velvet Revolver), Nightrain (GN’R), Rocket Queen (GN’R), Back from Cali, Promise, Starlight, Nothing to Say, Mr. Brownstone (GN’R), Doctor Alibi, Speed Parade (Snakepit), Jizz Da Pit (Snakepit), Just like Anything (Snakepit), Fall to pieces (Velvet Revolver), Patience (GN’R), Giutar solo:Godfather tema, Sweet Child O’Mine (GN’R) i Slither (Velvet Revolver). Bis: By the Sword, My Michelle (GN’R) i Paradise City (GN’R).

Prateći program
U nedelju, 31. jula od 15.00, na severnom platou ispred Arene, Apatinska pivara i Arena Beograd, zajedno sa strateškim partnerom Recanom, organizuju akciju recikliranja pod sloganom „Reciklirajte i Vi“.

Na platou će biti postavljene po dve prese za reciklažu sve do 22.00, a svi posetioci koncerta imaće priliku da se priključe akciji recikliranja dok će najsmeliji moći da se oprobaju i u takmičenju u brzom recikliranju limenki presama i osvoje zanimljive nagrade. (DuB)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.