Izdvajamo
Naslovna / Porodica / Deca / Akcija „Back to school“ u Šoping molu „Delta City“
Delta City - Back to School
Delta City - Back to School

Akcija „Back to school“ u Šoping molu „Delta City“

Velika akcija „Back to school“ počeće u ponedeljak, 22. avgusta u Šoping molu „Delta City“ i trajaće do nedelje, 4. septembra. Svakog dana od 17.00 do 19.00, vikendom i od 11.00 do 13.00, najmlađi posetioci imaće priliku da uživaju u školskim časovima, osmišljenim kao edukativne radionice.

 Sva deca moći će da se prisete svojih školskih obaveza kao i da osveže znanje iz srpskog jezika i matematike i veštine iz likovnog
i fizičkog vaspitanja. Kroz zabavu i igru, učesnici radionica uživaće u igrama kao što su „Sastavi reč“, „Na slovo, na slovo“, „Osmice“, „Veseli digitron“, „Crtamo životinje“, „Ko gde pripada“ i mnoge druge. Pored učenja, mališani će u kreativnom delu radionica, od raznih materijala, praviti nalepnice i uvijače za sveske i knjige, a svakog dana, crtaće na zadatu temu.

Za vreme „velikog odmora“, koji će u ovim radionicama izgledati kao prava žurka, nastupiće animatori, plesači a biće organizovane i muzičke igre. Učesnici edukativnih radionica, imaće priliku da osvoje vredne nagrade kao poklon od Delta Cityja za buduće školske dane.

U okviru akcije “Back to school” biće organizovana i razmena i kupovina starih knjiga pa će učenici, po nižim cenama, moći sebi da obezbede udžbenike za narednu školsku godinu. Posetioci šoping mola, koji to žele, mogu odvojiti knjige i školski pribor, koji će biti donirani specijalizovanim školama „Sava Jovanović Sirogojno“ i „Anton Skela“. (DuB)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Dečja nedelja

Dečja nedelja 2016 na Vračaru

Prijatelji dece Vračara organizovaće manifestaciju Dečja nedelja 2016 uz veći broj programa za decu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>