Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dan u Beogradu | April 19, 2014

Scroll to top

Top

No Comments

Akcija "Back to school" u Šoping molu "Delta City"

Akcija “Back to school” u Šoping molu “Delta City”

| On 19, Aug 2011

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Velika akcija “Back to school” počeće u ponedeljak, 22. avgusta u Šoping molu “Delta City” i trajaće do nedelje, 4. septembra. Svakog dana od 17.00 do 19.00, vikendom i od 11.00 do 13.00, najmlađi posetioci imaće priliku da uživaju u školskim časovima, osmišljenim kao edukativne radionice.

 Sva deca moći će da se prisete svojih školskih obaveza kao i da osveže znanje iz srpskog jezika i matematike i veštine iz likovnog
i fizičkog vaspitanja. Kroz zabavu i igru, učesnici radionica uživaće u igrama kao što su “Sastavi reč”, “Na slovo, na slovo”, “Osmice”, “Veseli digitron”, “Crtamo životinje”, “Ko gde pripada” i mnoge druge. Pored učenja, mališani će u kreativnom delu radionica, od raznih materijala, praviti nalepnice i uvijače za sveske i knjige, a svakog dana, crtaće na zadatu temu.

Za vreme “velikog odmora”, koji će u ovim radionicama izgledati kao prava žurka, nastupiće animatori, plesači a biće organizovane i muzičke igre. Učesnici edukativnih radionica, imaće priliku da osvoje vredne nagrade kao poklon od Delta Cityja za buduće školske dane.

U okviru akcije “Back to school” biće organizovana i razmena i kupovina starih knjiga pa će učenici, po nižim cenama, moći sebi da obezbede udžbenike za narednu školsku godinu. Posetioci šoping mola, koji to žele, mogu odvojiti knjige i školski pribor, koji će biti donirani specijalizovanim školama “Sava Jovanović Sirogojno” i “Anton Skela”. (DuB)

Ključne reči

Submit a Comment

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *


0 Flares Twitter 0 Google+ 0 Facebook 0 Email 0 Filament.io 0 Flares ×