Naslovna » Izlasci » Sport » Dejvis kup: Srbija – Argentina

Dejvis kup: Srbija – Argentina

Od 16. do 18. septembra, u Beogradskoj areni, biće igrani polufinalni mečevi u okviru Dejvis kupa (Davis Cup) između Srbije i Argentine.

Šampioni prošle sezone mesto u polufinalu osvojili su pobedom nad Švedskom. Srpski teniseri su prvog dana dobili oba singl meča, potom je usledio poraz u dublu, da bi Janko Tipsarević doneo poen odluke.

Srpska reprezentacija nije doživela poraz još od prvog kola 2009. godine kada je bolja bila Španija i tom činjenicom biće ohrabreni da nastave pobednički niz pred domaćom publikom. Argentina je stigla do polufinala nakon pobede nad Kazahstanom u Buenos Ajresu.

Mečevi u Areni igraju se 16. (15.00) – dva singla, 17. (15.00) – dubl meč i 18. septembra (14.00) – dva singl meča. Igra se na tvrdoj podlozi (hard, acrylic; indoor).

U prvom meču sastaće se Novak Đoković i David Nalbandijan, a posle tog meča u petak Janko Tipsarević i Huan Martin del Potro. U subotu u dublu igraju Zimonjić/Troicki protiv para Monako/Čela. Poslednjeg dana prvi na teren izlaze Đoković i del Potro, a u drugom meču protivnici su Tipsarević i Nalbandijan.

Karte se kupuju na tickets.rs. Cene kompleta ulaznica: 5.000 (nivo 200), 2.200 (nivo 400), a karte za VIP lože su rasprodate. (DuB)

Čujte intervju sa Novakom Đokovićem (15. septembar, u Areni): Djokovich – interview 

 

 

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

7 komentari

  1. lično mišljenje 4:1ako argentini ne odgovara ovakav ishod što se mene tiče nek se ne presvlače neka idu kući.

  2. 5:0 za Srbiju, Novak I Janko po dve + dubl.

  3. 4:1 za Srbiju prvi mec najverovanije igra Janko koji bi mogao the ima problema sa Delpom ostale meceve garant dobijamo.

  4. licno misljenje 4;1 za srbiju janko gubi protiv del potra

  5. moja prognoza je 4:1
    zasrbiju naravno zna se

  6. Kako ste vi glupi ne moze biti nikoko 4:1 ili 5:0 kad se igra do 3 , najvise moze da bude 3:0 za srbiju :O