Izdvajamo
Naslovna / Porodica / Deca / Izložbe mladih Novobeograđana

Izložbe mladih Novobeograđana

Radove učesnika radionica koje su organizovali Prijatelji dece opštine Novi Beograd biće izloženi u Galeriji Vojnog muzeja na Kalemegdanu i u Sava centru tokom oktobra.

Prijatelji dece opštine Novi Beograd tokom avgusta u OŠ „Ratko Mitrović“ organizovali su kreativno-edukativne besplatne radionice za decu i mlade od trinaest do osamnaest godina. Radionicu „Keramika i vajarstvo“ i radionicu za izradu mozaika pohađalo je pedeset učenika osnovnih i srednjih škola Beograda.

Pod pokroviteljstvom Grada Beograda, tj. Gradske uprave Sekretarijata za sport i omladinu i Gradske opštine Novi Beograd biće organizovane izložbe. Od 3. oktobra (18.00) biće otvorena postavka u Galeriji Vojnog muzeja na Kalemegdanu, a od 6. oktobra i u foajeu velike dvorane Sava centra u okviru 16. „Revije stvaralaštva dece i mladih“.

Prijatelji dece opštine Novi Beograd nastaviće sa radom kreativnih radionica za decu i mlade i tokom školske godine. (DuB)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Kreativne radionice "Životinjsko carstvo"

Kreativne radionice „Životinjsko carstvo“ na Zvezdari

U Aviv parku Zvezdara, 27. avgusta od 18.00 do 21.00, biće održane kreativne radionice „Životinjsko ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>