Izdvajamo
Naslovna / Porodica / Deca / Izložbe mladih Novobeograđana

Izložbe mladih Novobeograđana

Radove učesnika radionica koje su organizovali Prijatelji dece opštine Novi Beograd biće izloženi u Galeriji Vojnog muzeja na Kalemegdanu i u Sava centru tokom oktobra.

Prijatelji dece opštine Novi Beograd tokom avgusta u OŠ „Ratko Mitrović“ organizovali su kreativno-edukativne besplatne radionice za decu i mlade od trinaest do osamnaest godina. Radionicu „Keramika i vajarstvo“ i radionicu za izradu mozaika pohađalo je pedeset učenika osnovnih i srednjih škola Beograda.

Pod pokroviteljstvom Grada Beograda, tj. Gradske uprave Sekretarijata za sport i omladinu i Gradske opštine Novi Beograd biće organizovane izložbe. Od 3. oktobra (18.00) biće otvorena postavka u Galeriji Vojnog muzeja na Kalemegdanu, a od 6. oktobra i u foajeu velike dvorane Sava centra u okviru 16. „Revije stvaralaštva dece i mladih“.

Prijatelji dece opštine Novi Beograd nastaviće sa radom kreativnih radionica za decu i mlade i tokom školske godine. (DuB)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Dečja nedelja

Dečja nedelja 2016 na Vračaru

Prijatelji dece Vračara organizovaće manifestaciju Dečja nedelja 2016 uz veći broj programa za decu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>