Izdvajamo
Naslovna / Izlasci / Film / Cinemania 2011 početkom novembra
Cinemania - Avanture Tintina
Cinemania - Avanture Tintina

Cinemania 2011 početkom novembra

Filmska revija Cinemania 2011 biće održana od 2. do 9. novembra u Beogradu i od 4. do 11. novembra u Novom Sadu.

Publika će imati priliku da u filmovima uživa u velikoj sali Sava centra, a najnovije ostvarenje Stivena Spilberga, animirani film „Avanture Tintina: Tajna jednoroga“ otvoriće ovogodišnju reviju.

I ove, kao i prethodnih godina, organizatori su obezbedili aktuelne, zanimljive i kvalitetne filmove, najrazličitijih žanrova. Premijerno, filmovi će biti prikazivani u terminima od 19.00 i 21.30 (cena ulaznice je 350 dinara) a reprizni termini su od 14.00 i 16.30 (cena ulaznice je 300 dinara)

Kao i do sada, Cinemania u Novom Sadu, biće održana u bioskopu Arena Cineplex. Početak revije takođe će obeležiti projekcija filma „Avanture Tintina: Tajne jednoroga 3D“, 4. novembra u 19.00. Cena ulaznice za novosadske projekcije u premijernom terminu je 350 dinara, dok je u repriznim 300 dinara. Za film „Avanture Tintina: Tajna jednoroga“, cena ulaznice je 450 dinara, jer će film buti prikazan u 3D tehnologiji.

Program pogledajte OVDE. (dub)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Metropoliten u bioskopu: Ljubav izdaleka

Met u bioskopu: Ljubav izdaleka

Jedna od najcenjenijih opera „Ljubav izdaleka“ biće prikazana 10. decembra od 18.55 u bioskopu Cineplexx ...

2 komentar(a)

  1. Kako sam ja voleo ovaj strip kad sam bio klinja :)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>