Naslovna » Izlasci » Sport » 141. večiti derbi: Crvena zvezda – Partizan

141. večiti derbi: Crvena zvezda – Partizan

U subotu, 26. novembra od 18.00, na Stadionu Crvene zvezde (Ljutice Bogdana 1a) biće odigran 141. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Beogradski meč ‘večitih rivala’ je visoko kotiran i u svetskim okvirima, pa je tako u skorašnjem izboru britanski dnevni list „Dejli mejl“ pozicionirao meč večitih sa Topčiderskog brda na 4. mesto u svetu. Ispred su samo gradski derbiji argentinskih River plate i Boke juniors, zatim turskih Galatasaraja i Fenerbahčea, odnosno škotskih Glazgov Rendžersa i Seltika.

Najčešći rezultat na susretima večitih je bio 1:1, čak 20 puta. Crvena zvezda nije pobedila u poslednjih osam derbija (šest pobeda Partizana i dva remija).

Prodaja ulaznica za 141. derbi između Crvene zvezde i Partizana, koji se igra u subotu, 26. novembra od 18.00 je u toku. Moguće je, uz ličnu kartu, kupiti maksimalno četiri ulaznice po sledećim cenama: 500 dinara (sever i jug), 1.000 dinara (istok) i 1.200 dinara (zapad). Karte će se prodavati u subotu, od 10.00 do početka utakmice. (danubeogradu.rs)

PROČITAJTE I… 13. kolo Jelen Superlige Srbije

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.