Izdvajamo
Naslovna / Izlasci / Sport / Beograd se uveliko priprema za Svetski kup u veslanju
Svetski kup u veslanju 2012 (foto: Detlev Seyb / MyRowingPhoto.com)
Svetski kup u veslanju 2012 (foto: Detlev Seyb / MyRowingPhoto.com)

Beograd se uveliko priprema za Svetski kup u veslanju

Srpska prestonica se uveliko priprema za organizaciju Svetskog kupa u veslanju, koji će biti održan u maju 2012. godine na Adi Ciganliji.

Sredstvima grada Beograda nabavljena je oprema za potrebe održavanja kajakaških i veslačkih takmičenja, kao i treninga, ukazao je direktor Javnog preduzeća „Ada Ciganlija“ Zoran Gajić. On je podsetio da će na takmičenju nastupiti oko 50 reprezentacija iz celog sveta i 1.500 takmičara, što ga svrstava u najznačajnije i najmasovnije veslačko takmičenje koje se ikada održalo u Beogradu.

– Posebno nas raduje učešće takmičara u četiri paraolimpijske discipline budući da je Ada Ciganlija izletište koje je gotovo u potpunosti prilagođeno osobama sa invaliditetom – istakao je Gajić.

Kada je reč o opremi, on je precizirao da je u poslednjoj nabavci obezbeđen splav za izlazak takmičara na stazu, uz rekonstrukciju dva postojeća splava u iste svrhe. (Beoinfo)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Sa utakmice Crvena zvezda - Real. Foto: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda – Fenerbahče, ulaznice od srede

Prodaja ulaznica za košarkašku utakmicu Crvena zvezda mts – Fenerbahče, koja se igra u u ...

5 komentar(a)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>