Naslovna » Izlasci » Muzika » Gun Club – program od 10. do 13. novembra

Gun Club – program od 10. do 13. novembra

Ove nedelje u Gun Clubu (Miloša Pocerca 10) pripremljena su dva partija i jedan koncert.

U četvrtak, 10. novembra od 22.30, RMNG Show predstavlja „Techno vybz“. Line up ove večeri čine Jan Nemeček, Felony Flats, Jackie Dagger, Thinker, Jung B i specijalni gosti. Posle nedavno proslavljenog prvog rođendana RMNG nastavlja sa emitovanjem niskih frekvencija u beogradskim klubovima. Ovo je novi talas domaće klupske produkcije i nove globalne tendencije u elektronskoj muzici. Cena ulaznice pre ponoći je 150, a posle ponoći 250 dinara.

U petak, 11. novembra od 22.30 u gostima kod Marka Gangbangera biće Шерет Блејзер Micro Driver. Bend je nastao pre pet godina, ali posle nekoliko pesama i nekoliko nastupa, skoro da su nestali sa scene. U februaru ove godine objavili su singl „Zvezdice“, a pre dva meseca i singl „Pionir“. Fuziono svirana sa neklasičnim aranžmanima njihova muzika koketira sa većinom podžanrova rogobatnih imena, pa otuda i rogobatno Шерет Блејзер Micro Driver. Ulaz: 100 dinara.

Studio La Haine u Gunu organizuje događaj za repere Beograda. U subotu, 12. novembra od 22.30 nastupiće Inke&Security, Black Ring Crew, Mihilow TLV, Laza Relax, Pinke, Link, RVG&MC Hawk i DT Crew. Cena karte 200 dinara. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.