Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dan u Beogradu | April 24, 2014

Scroll to top

Top

4 Comments

Muzičko-poetsko veče Ivana Bosiljčića

Muzičko-poetsko veče Ivana Bosiljčića

| On 04, Dec 2011

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Na velikoj sceni Opere i teatra Madlenianum (Glavna 32, Zemun), u četvrtak, 29. decembra od 19.30, nastupiće glumac Ivan Bosiljčić.

Popularni glumac održaće uoči Nove godine, jubilarno pedeseto i poslednje izvođenje muzičko-poetske večeri “Ljubav je samo reč”.

Na predstojećem koncertu očekuje se pedesethiljaditi posetilac koji je došao da sluša ovaj program sa kojim je Bosiljčić gostovao u svim većim gradovima Srbije. Postigao je značajan uspeh i u inostranstvu, a koncerti koji se pamte održani su u Ženevi, Beču, Podgorici…
program.

Zainteresovana publika i poštovaoci Ivana Bosiljčića po poslednji put čuće ovako osmišljen program, a tim povodom umetnik kaže:
- Kao čoveka i kao glumca me je zadivilo saznanje da još ima mnogo ljudi koji vole da čuju dobru poeziju i kvalitetnu muziku. Hvala im na tome. Daću sve od sebe da uskoro iznenadim publiku novim muzičko-poetskim sadržajem koji vapi da bude oživljen.

Karte su već u prodaji i mogu se nabaviti na biletarnicama Madlenianuma po ceni od 2.000 i 2.500 dinara. (danubeogradu.rs)


Submit a Comment

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *


0 Flares Twitter 0 Google+ 0 Facebook 0 Email 0 Filament.io 0 Flares ×