Izdvajamo
Naslovna / Izlasci / Muzika / Koncerti / Muzičko-poetsko veče Ivana Bosiljčića
Ivan Bosiljčić
Ivan Bosiljčić

Muzičko-poetsko veče Ivana Bosiljčića

Na velikoj sceni Opere i teatra Madlenianum (Glavna 32, Zemun), u četvrtak, 29. decembra od 19.30, nastupiće glumac Ivan Bosiljčić.

Popularni glumac održaće uoči Nove godine, jubilarno pedeseto i poslednje izvođenje muzičko-poetske večeri „Ljubav je samo reč“.

Na predstojećem koncertu očekuje se pedesethiljaditi posetilac koji je došao da sluša ovaj program sa kojim je Bosiljčić gostovao u svim većim gradovima Srbije. Postigao je značajan uspeh i u inostranstvu, a koncerti koji se pamte održani su u Ženevi, Beču, Podgorici…
program.

Zainteresovana publika i poštovaoci Ivana Bosiljčića po poslednji put čuće ovako osmišljen program, a tim povodom umetnik kaže:
– Kao čoveka i kao glumca me je zadivilo saznanje da još ima mnogo ljudi koji vole da čuju dobru poeziju i kvalitetnu muziku. Hvala im na tome. Daću sve od sebe da uskoro iznenadim publiku novim muzičko-poetskim sadržajem koji vapi da bude oživljen.

Karte su već u prodaji i mogu se nabaviti na biletarnicama Madlenianuma po ceni od 2.000 i 2.500 dinara. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Poruka Sarajlija: Bili i ostali raja

Teška industrija u Mikseru 21. januara, posle 39 godina

U subotu 21. januara kultni sarajevski bend Teška industrija održaće posle 39 godina koncert u ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>