Naslovna » Izlasci » Film » Nemoguća misija – Protokol duh

Nemoguća misija – Protokol duh

Premijera filma „Nemoguća misija – Protokol duh“ (Mission: Impossible – Ghost Protocol) biće održana u Sava centru (Milentija Popovića 9), 14. decembra od 20.30. Film će se prikazivati u bioskopima od 15. decembra.

Dvostruki dobitnik Oskara Bred Bird, zajedno s producentima Tomom Kruzom i Džej Džej Abramsom, režirao je akcijom nabijenu špijunsku avanturu, četvrti deo „Nemoguće misije“.

Zbog toga što je Es-En-Em-ov operativac, Itan Hant je okrivljen za terorističko bombardovanje Kremlja, a predsednik će pokrenuti „Protokol Duh“ i poreći bilo kakvu povezanost sa njim i ostatkom agencije. Ostavljen bez sredstava i podrške, Itan će morati da pronađe način da skine ljagu sa imena agencije i spreči ponovni napad. Stvari se dodatno komplikuju kad Itana nateraju da na ovu misiju krene sa timom Es-En-Em-ovih kolega begunaca čije lične motive ne zna u potpunosti.

U glavnoj ulozi je Tom Kruz, a pridružuje mu se internacionalna ekipa glumaca, uključujući Džeremija Renera, Sajmona Pega, Polu Paton, Vladimira Maškova i mnoge druge. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.