Izdvajamo
Naslovna / Turizam / Promocija Beograda u Bratislavi
ITF Slovakiatour 2012
ITF Slovakiatour 2012

Promocija Beograda u Bratislavi

Turistička organizacija Beograda po prvi put će nastupiti na međunarodnom sajmu turizma ITF Slovakiatour 2012. u Bratislavi, od 19. do 22. januara.

Beograd će biti promovisan kao poželjna city break destinacija, s posebnim akcentom na kandidaturu za evropsku prestonicu kulture 2020, grad sporta, kongresni centar regiona, grad u kome se održavaju kvalitetne manifestacije i festivali i kao grad koji je na Dunavu, što je posebna veza i prijateljstvo sa gradom Bratislavom.

Pored turističke ponude Beograda na sajmu u Bratislavi biće promovisane i turističke vrednosti gradova Vojvodine – nastup Pokrajinskog sekretarijata za privredu.

U Ambasadi Republike Srbije, 20. januara, zakazana je prezentacija turističke ponude Beograda i gradova Vojvodine. Na prezentaciji će tom prilikom biti promovisan i Kalendar 2012 u izradi Galerije
naivne umetnosti „Babka“ iz Kovačice. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Više stranih turista u Beogradu

Više stranih turista u Beogradu tokom jula 2016.

Tokom jula, po podacima Sekretarijata za upravu / Sektor statistike, u Beogradu je boravilo za ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>