Naslovna » BG svaštara » Vikend zabava na ledu

Vikend zabava na ledu

Maskenbal, disko na ledu, ledeni izazovi i škola klizanja, obeležiće ovaj vikend na klizalištu ispred šoping mola Delta City.

U subotu, 14. januara od 17.00, počinje maskenbal na ledu. Priliku da klizaju dobiće svi posetioci Delta City Ice parka, koji se u nešto maskiraju. Nešto kasnije, od 18.45, ljubitelji klizanja biće deo diskoteke na ledu. Klizači će se, pored uživanja u ovom sportu, dobro zabaviti uz vesele zvuke disko muzike i pod specijalnim disko osvetljenjem.

U nedelju, 15. januara, termin od 12.45, rezervisan je za dečiju zabavu „Ledeni izazovi“. Uz animatore, posebne rekvizite i specijalne zadatke, mališani će tokom 90 minuta uživati u raznim igrama na ledu. Škola umetničkog klizanja, kao i svakog vikenda, počinje u 11.00. Obuhvata rad sa profesionalnim instruktorom, u malim grupama i uče se specijalni koraci iz umetničkog klizanja. Školica traje 90 minuta i košta 500 dinara.

Delta City Ice park nalazi se ispred glavnog ulaza u šoping mol. Radno vreme je od 10.00 do 22.00, svakog dana u nedelji. Sat i po vremena klizanja košta 150 dinara, dok se i klizaljke mogu iznajmiti po istoj ceni. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.