Izdvajamo
Naslovna / Izlasci / Izložbe / Džinovski insekti i praistorijske morske nemani na Adi
Džinovski insekti
Džinovski insekti

Džinovski insekti i praistorijske morske nemani na Adi

Izložba „Džinovski insekti i praistorijske morske nemani“ otvorena je 30. juna na Makiškoj strani Ade Ciganlije, saopšteno je iz JP „Ada Ciganlija“.

Zbog velikog interesovanja posetilaca, Agencija Sevent i JP „Ada Ciganlija“ odlučili su da produže trajanje izložbe do 8. oktobra…

Na površini od 7.000 kvadratnih metara biće izloženo oko 40 eksponata. Ova jedinstvena izložba, sastavljena iz dve tematske celine, ove godine će prvi put biti prikazana i van Nemačke. Izložba džinovskih insekata sadrži 18 eksponata i pokazaće uglavnom poznate vrste u veličini koja omogućava lakše posmatranje detalja koji ne bi mogli u prirodi da se opaze. Izložba praistorijske morske nemani sadrži više od 20 eksponata, a utisci koje ostavljaju ove kolosalne figure i pojašnjenje uslova u kojima su živeli omogućavaju sveobuhvatnu sliku o ovim formama života koje su nekada ispunjavale naša mora.

Za vreme izložbe, za posetioce su planirane radionice, predavanja i druge vrste animacija, uz podršku Turističke organizacije Beograda. Izložbu organizuju Agencija „Sevent“ i JP „Ada Ciganlija“.

Cena ulaznica je 300 dinara za sve posetioce, a cena porodične karte je 900 dinara. Radno vreme je od 10.00 do 19.00. (Beoinfo)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Ljubinka Šibe Fimić - Izložba "Srpski junaci Kosovske bitke"

Izložba „Srpski junaci…“ Ljubinke Šibe Fimić

Od 10. (19.00) do 31. januara u Centru lepih umetnosti „Guarnerius“ biće otvorena izložba „Srpski ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>