Naslovna » BG servis » Sezonski polasci „Laste“ ka Crnoj Gori

Sezonski polasci „Laste“ ka Crnoj Gori

Saobraćajno preduzeće „Lasta“ i ove, kao i prethodnih godina, počinje sa održavanjem sezonskih autobuskih polazaka ka Crnoj Gori. Od srede, 20. juna, prvi „Lastin“ autobus krenuće iz Niša i svakodnevno će prevoziti putnike do Crne Gore, sa vremenom polazaka u 20.00.

Prvi polazak iz Beograda predviđen je za 26. jun, zatim slede polasci iz Čoke, Kikinde, Zrenjanina, Kragujevca, Smedereva itd. Za sve koji budu kupovali karte u pretprodaji na „Lastinim“ prodajnim mestima za vožnje započete do 15. jula, biće omogućen dodatni popust od 10 odsto, kao i mogućnost kupovine karata na rate.

Takođe, studenti uz indeks i ove sezone mogu iskoristiti popust od 10 odsto, kao i porodice koje broje tri i više članova. Deca od četiri do deset godina imaju popust od 50 odsto, dok deca do četiri godine starosti ne plaćaju kartu, bez prava na sedište u autobusu. Popust za grupe je moguće ostvariti ukoliko osam putnika podnese zajednički zahtev za prevoz istim polaskom.

Gradovi iz kojih Lasta održava polaske za Crnu Goru i u kojima građani mogu da kupe kartu i ostvare pogodnosti koje ove sezona „Lasta“ nudi su Beograd, Niš, Smederevska Palanka, Smederevo, Kragujevac, Aranđelovac, Mladenovac, Lazarevac, Valjevo, Obrenovac, Pazova, Inđija, Pazova, a sve dodatne informacije se mogu dobiti pozivom na telefon (besplatna linija) 0800-334-334, 3348-555 i 3348-556. (danubeogradu.rs)