Izdvajamo
Naslovna / Izlasci / Film / Abraham Linkoln: Lovac na vampire 3D
abraham linkoln - lovac na vampire
abraham linkoln - lovac na vampire

Abraham Linkoln: Lovac na vampire 3D

Tajni život jednog od najpoznatijih američkih predsednika, na osvežavajući i uzbudljiv način prikazan je u filmu „Abraham Linkoln: Lovac na vampire 3D“ (Abraham Lincoln: Vampire Hunter), koji u bioskope stiže 2. avgusta.

Ostvarenje iza koga stoje poznati filmski autori Tim Barton kao producent i Timur Bekmambetov kao reditelj, nastalo je na osnovu istoimenog romana autora Seta Grejema Smita, i delo je takozvanog mash-up žanra, u kome se već postojeći klasični tekst ili istorijske činjenice kombinuju sa popularnim narativima i žanrovima, kakav je u ovom slučaju vampirski horor.

Grejem-Smit, koji je adaptirao svoj roman u scenario za potrebe ovog filma, poznat je i kao autor još jednog sličnog dela, „Gordost i predrasude i zombiji“, prema kom je takođe snimljen film.

Čudnovato biće sa natprirodnim moćima ubilo je majku predsednika Linkolna. Kada otkrije da se radi o vampirima, Abraham Linkoln, emotivno potresen, krenuće u poteru za njima i njihovim robovima-pomoćnicima.

Glavne uloge u filmu igraju: Bendžamin Voker, Rufus Sjuel, Dominik Kuper i Meri Elizabet Vajnsted. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

U bioskopima: Lav

U bioskopima: Lav

Drama „Lav“ reditelja Garta Dejvisa prikazivaće se u bioskopima od 19. januara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>