Izdvajamo
Naslovna / Porodica / Deca / „Avanture Zekavca Drekavca“ u Delta Cityju
DC teatar
DC teatar

„Avanture Zekavca Drekavca“ u Delta Cityju

Predstava „Avanture Zekavca Drekavca“, u izvođenju trupe „Mask Production“, biće održana u sredu 18. jula od 18.00, u Delta City teatru.

Predstava govori o dr.Veljku Veseljaku i njegovom vernom drugu Zekavcu Drekavcu, koji ima veliki problem. Naime, njega više ništa ne čini veselim i ništa mu nije zanimljivo. Koristeći se raznim trikovima i pošalicama, dr.Veljko će pokušati da ga nasmeje i zainteresuje, ali mu to ne polazi za rukom i zato traži pomoć od dece. Posle niza zapleta, dolazi do rešenja. Mališani će imati priliku da vide kako Zekavac Drekavac, od nevaljalog dečaka, prepuštenog navikama koje su potpuno pogrešne, postaje pravi veseljak.

Predstava je interaktivna, zabavno-edukativnog karaktera, namenjena je uzrastu od tri do devet godina i traje 40 minuta. Glavne uloge tumače Nemanja Janičić i Dejan Stojaković.

Posle predstave, biće održana kreativna radionica. Ulaz je besplatan. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Dečja nedelja

Dečja nedelja 2016 na Vračaru

Prijatelji dece Vračara organizovaće manifestaciju Dečja nedelja 2016 uz veći broj programa za decu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>