Izdvajamo
Naslovna / BG svaštara / Beogradizacija Beograda – program za 28. jul

Beogradizacija Beograda – program za 28. jul

Za poslednju subotu ovog meseca, 28. jul, Omladinsko pozorište Dadov, pripremilo je još jedno izdanje „Beogradizacije Beograda“.

Celodnevni program posvećen je likovnim i muzičkim umetnicima, ali i svim Beograđanima. Biće organizovana krstarenja Dunavom i Savom, program na pijacama, kao i u Knez Mihailovoj.

Program počinje u Muzičkom tramvaju na liniji 7 od 9.00 do 16.00. „Poetske pijace“, od 10.00 do 12.00, tog dana biće Bajlonijeva, Kalenićeva, Zemunska i Zeleni venac. Za sve zainteresovane biće organizovana slikarska kolonija na Trgu Republike od 11.00 do 13.00, a radove koje Beograđani naslikaju biće izloženi na zajedničkoj izložbi.

Od 20.00 do 22.00 Knez Mihailova će postati Koncertna ulica. Na nekoliko lokacija nastupiće pijanista Nemanja Nikolić, ansambl Renesans, Vlada Maričić trio, The Blue Family, Vojkan Borisavljević i njegov orkestar, Mešoviti gudački kvartet, Sekstet Skadarlija, a biće upriličena i projekcija opere „Slepi miš“ na Trgu Republike. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Radio Laguna - logo

Od 29. novembra – Radio Laguna na 93,7 MHz

Povodom petnaest godina postojanja izdavačka kuća Laguna pokreće Radio Laguna na 93,7 MHz FM Stereo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>