Izdvajamo
Naslovna / Izlasci / Sport / Besplatni fitnes treninzi svakog dana na Adi Ciganliji
Vežbanje po programu Shauna T-a
Vežbanje po programu Shauna T-a

Besplatni fitnes treninzi svakog dana na Adi Ciganliji

JP „Ada Ciganlija“ u saradnji sa centrom za skijanje na pokretnoj traci, Skitrack, tokom leta organizuje novi vid fizičke aktivnosti za sve posetioce. Svake večeri, od 21.00, u parku ispred centra za skijanje na pokretnoj traci posetiocima će na raspolaganju biti potpuno besplatni fitnes treninzi.

Programu se može priključiti bilo kad, svakog dana, sem nedelje. Vrhunski stručnjaci iz oblasti fitnesa vode zainteresovane kroz dvomesečni program „Insanity fitnes“ treninga jednog od najpoznatijih kondicionih trenera današnjice Shaun T-a.

Ovaj kardio fitnes program jedan je od najtežih programa osmišljenih do sada. Mnogi aerobik treninzi ne daju veće rezultate u gubitku kilograma i poboljšanju koje se očekuje. „Max Interval Trening“ omogućava da se više vremena provede vežbajući u ekstermnim opsezima. Rezultati su brzo povećanje kondicije i efektivnije sagorevanje ugljenih hidrata i masti. Trening u grupi i uz veliki video-bim uz jako ozvučenje potpuno neutrališu osećaj umora i malaksalosti. Za 60 dana se dostiže odlična kondicija.

„Insanity“ program je aktivnost visokog intenziteta tokom koje se broj otkucaja srca približava maksimalnom kapacitetu, stoga, kako su treninzi veoma naporni, svim vežbačima se savetuje odlazak kod kardiologa na pregled kako bi dobili dozvolu za ovakav vid treninga a sve u cilju prevencije od neželjenih situacija.

Za trening su potrebne patike za fitnes, voda, majica za presvlačenje i prostirka ili peškir za plažu. Treninzi traju od 45 do 60 minuta. Info: 063/55-00-44. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Gimnazijada - Treća beogradska gimnazija

Gimnazijada 2016 u 3. beogradskoj

Od 18. do 20. maja na sportskim terenima Treće beogradske gimnazije biće održana Gimnazijada 2016. ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>