Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Drugari za Lidiju u KST-u

Drugari za Lidiju u KST-u

U sklopu humanitarne akcije „Drugari za Lidiju“, u utorak, 10. jula od 22.00 u KST-u (Bulevar kralja Aleksandra 73), biće organizovan humanitarni koncert za Lidiju, koji je inače poslednja aktivnost u sklopu ove akcije.

U organizaciji Udruženja rok muzičara Srbije, KST-a i Lidijinih drugara, popularni izvođači će svojim dobrovoljnim sviranjem pomoći da se što pre skupi novac za Lidiju Stojanović, studenta Arhitektonskog fakulteta, koja boluje od autoimune bolesti jetre.

Tokom dvanaestogodišnjeg lečenja, svakodnevno je pod terapijom, koja, iako usporava autoimunu bolest nanosi štetu ostalim organima. Sa 20 godina dijagnostifikovano joj je da boluje od osteoporoze. Kao posledica povećanog krvnog pritiska u jetri, ima proširene vene na jednjaku od čega postoji stalna opasnost od krvarenja. Njeno stanje iziskuje neophodnu transplataciju jetre. Ova akcija ima za cilj da pomogne skupljanje novca za operaciju transplatacije jetre koja košta oko 120.000 evra…

Nastupiće Vampiri, Kristali, Vatreni poljubac, Viktorija, Neša Galija, Generacija 5 & Gudački kvintet VIVO, Čikine bombone, Sharks, Snakes and Planes, Goribor i Dža ili bu.

Ulaznica košta 300 dinara. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.