Irena Blagojević u Supermarketu | Dan u Beogradu
Izdvajamo
Naslovna / Izlasci / Muzika / Koncerti / Irena Blagojević u Supermarketu
Irena Blagojević
Irena Blagojević

Irena Blagojević u Supermarketu

Novi talenat naše jazz, pop i soul muzike, Irena Blagojević, gostovaće na terasi Supermarketa (Višnjićeva 10), u subotu, 14. jula od 20.30.

Irena Blagojević je diplomirala flautu na Fakultetu muzičkih umetnosti u Beogradu i do 2000. ozbiljno gradila karijeru flautistikinje radeći istovremeno i kao profesor flaute. Taj period obeležavaju brojni nastupi, solistički koncerti, koncerti sa kamernim orkestrom, festivali, takmičenja, nagrade. Pevanje je dugo doživljavala kao svoju „drugu ljubav“ koja se odvijala u senci flautističke karijere. Tokom ličnog i muzičkog sazrevanja, postepeno se pevanje nameće kao prvi izbor i najprirodniji put da se lično izrazi.

Irena godinama učestvuje u klupskom muzičkom životu Beograda nastupajući sa bendovima Kalkuta i Balkan ekspres.

Godine 2008. odlučuje da započne solo karijeru i povlači se na neko vreme da bi radila na svom materijalu. Na albumu „Jutro bez ljubavi“ predstavlja se, pre svega, superiornom i zrelom interpretacijom, ali i kao jedan od autora tekstova, muzike i aranžmana. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Svetski dan muzike

Danas je Svetski dan muzike, 21. jun

Svetski dan muzike obeležava se prvog dana leta zahvaljujući nekadašnjem francuskom ministru kulture, Žaku Langu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>