Izdvajamo
Naslovna / Izlasci / Muzika / Koncerti / Irena Blagojević u Supermarketu
Irena Blagojević
Irena Blagojević

Irena Blagojević u Supermarketu

Novi talenat naše jazz, pop i soul muzike, Irena Blagojević, gostovaće na terasi Supermarketa (Višnjićeva 10), u subotu, 14. jula od 20.30.

Irena Blagojević je diplomirala flautu na Fakultetu muzičkih umetnosti u Beogradu i do 2000. ozbiljno gradila karijeru flautistikinje radeći istovremeno i kao profesor flaute. Taj period obeležavaju brojni nastupi, solistički koncerti, koncerti sa kamernim orkestrom, festivali, takmičenja, nagrade. Pevanje je dugo doživljavala kao svoju „drugu ljubav“ koja se odvijala u senci flautističke karijere. Tokom ličnog i muzičkog sazrevanja, postepeno se pevanje nameće kao prvi izbor i najprirodniji put da se lično izrazi.

Irena godinama učestvuje u klupskom muzičkom životu Beograda nastupajući sa bendovima Kalkuta i Balkan ekspres.

Godine 2008. odlučuje da započne solo karijeru i povlači se na neko vreme da bi radila na svom materijalu. Na albumu „Jutro bez ljubavi“ predstavlja se, pre svega, superiornom i zrelom interpretacijom, ali i kao jedan od autora tekstova, muzike i aranžmana. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Ana Popović: “Trilogy”

Ana Popović u Mikseru 14. januara

U svetu priznata i prepoznata kao kraljica bluza – gitaristkinja Ana Popović iz Los Anđelesa ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>