Izdvajamo
Naslovna / BG svaštara / Letnji studentski projekat „A sad opet mi“
Letnja scena na krovu - UK "Vuk"
Letnja scena na krovu - UK "Vuk"

Letnji studentski projekat „A sad opet mi“

Od 20. jula (20.00) do 13. avgusta u UK „Vuk Karadžić“ (Bulevar kralja Aleksandra 77a) biće realizovan letnji studentski projekat „A sad opet mi“.

Prošle godine ova ustanova je zajedno sa studentima pozorišnih akademija pokrenula jedinstveni projekat „A sad, malo vi – letnji paket aranžman“, koji je studentima omogućio vođenje ove kuće tokom mesec dana. Novom kadru date su na raspolaganje kancelarije, sale, sajt, kontakti sa medijima, pa su studenti imali priliku da organizuju dešavanja i postavljaju na scene svoje predstave, organizuju koncerte, filmske projekcije, radionice po svom planu i programu.

Studenti su se podelili u sektore, bilo ih je devetoro, imali su direktora, šefa marketinga, organizatora, tehničare itd. Po mišljenju studenata, ovo je jedinstvena prilika za njihovu afirmaciju i dobra praksa za sve ono što su naučili na studijama. Njihovi programi prošle godine privukli su veliki broj mladih Beograđana koji su ostali u gradu i koji su svakodnevno imali organizovan program i zagarantovan provod.

Tokom 20 dana leta, Beograđani će ponovo imati prilike da uživaju u raznovrsnom programu koji su osmislili budući reditelji, glumci, producenti. Prva premijera u produkciji studentske letnje uprave je predstava „Smešne precioze“.

Ulaz za sve programe biće besplatan. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Radio Laguna - logo

Od 29. novembra – Radio Laguna na 93,7 MHz

Povodom petnaest godina postojanja izdavačka kuća Laguna pokreće Radio Laguna na 93,7 MHz FM Stereo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>