Izdvajamo
Naslovna / BG špijun / Etno sela / Moravski konaci
Moravski konaci
Moravski konaci

Moravski konaci

Etno selo Moravski konaci nalazi se u samom srcu Srbije, na 89 kilometara od Beograda, samo jedan kilometar od autoputa E-75, na izlazu iz Velike Plane.

Podeljeno je u dva dela: prvi deo čini etno selo, koje se sastoji od naselja za konačenje, restoranskog kompleksa sa jezerom, malog zoološkog vrta u obližnjoj šumici i duhovnog dela sela oličenog u crkvi, zvoniku i kućici za sveštenika, a crkva je posvećena Svetom ocu Nikoli; drugi deo centra je sportsko-rekreativnog tipa i još je u izgradnji. Sportsko-rekreativni deo čini mali akva parka (bazen za odrasle, bazen za decu sa atrakcijama i veliki tobogan sa otvorenom kontra spiralom dužine 75 metara) i restoranski deo za pripremu hrane i pića za posetioce akva parka.

U etno selu gosti na raspolagalju imaju 12 luksuzno opremljenih soba sa 27 ležaja. Smeštaj i usluge su u rangu hotelskog smeštaja sa redovnim spremanjem osoblja i svim potrebnim uslugama uobečajenim za centre ovog tipa. Sobe su urađene u stilu celog kompleksa i svaka od zgrada autentični je objekat stare Srbije. Svaka od soba u svom sklopu ima kupatilo, TV prijemnik i klima uređaj i pruža sve uslove potrebne za smeštaj gostiju etno centra. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Latkovac

Predstavljamo: Etno selo (S)Latkovac

Etno selo Latkovac izniklo je na više od dva veka starom ognjištu predaka porodice Knežević. ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>