Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

* DuB | 29. 3. 2015.

Scroll to top

Top

No Comments

Moravski konaci

Moravski konaci

| Objavljeno: 6. 7. 2012.

13 Flares Filament.io 13 Flares ×

Etno selo Moravski konaci nalazi se u samom srcu Srbije, na 89 kilometara od Beograda, samo jedan kilometar od autoputa E-75, na izlazu iz Velike Plane.

Podeljeno je u dva dela: prvi deo čini etno selo, koje se sastoji od naselja za konačenje, restoranskog kompleksa sa jezerom, malog zoološkog vrta u obližnjoj šumici i duhovnog dela sela oličenog u crkvi, zvoniku i kućici za sveštenika, a crkva je posvećena Svetom ocu Nikoli; drugi deo centra je sportsko-rekreativnog tipa i još je u izgradnji. Sportsko-rekreativni deo čini mali akva parka (bazen za odrasle, bazen za decu sa atrakcijama i veliki tobogan sa otvorenom kontra spiralom dužine 75 metara) i restoranski deo za pripremu hrane i pića za posetioce akva parka.

U etno selu gosti na raspolagalju imaju 12 luksuzno opremljenih soba sa 27 ležaja. Smeštaj i usluge su u rangu hotelskog smeštaja sa redovnim spremanjem osoblja i svim potrebnim uslugama uobečajenim za centre ovog tipa. Sobe su urađene u stilu celog kompleksa i svaka od zgrada autentični je objekat stare Srbije. Svaka od soba u svom sklopu ima kupatilo, TV prijemnik i klima uređaj i pruža sve uslove potrebne za smeštaj gostiju etno centra. (danubeogradu.rs)

13 Flares Twitter 0 Google+ 0 Facebook 13 Email -- Filament.io 13 Flares ×