Naslovna » Turizam » Nautičko selo „Biser“ u Surčinu

Nautičko selo „Biser“ u Surčinu

U Boljevcima (Gradska opština Surčin) na levoj obali reke Save, na 35 km uzvodno od Beograda, tj. 29 km kopnenim putem nalazi se prvo nautičko selo u Srbiji.

Nautičko selo „Biser“ je kompleks od 16 modernih kućica na vodi koje stoje u nizu i izgledaju kao nakit obale-savski biseri. Idealno mesto za odmor,
rekreaciju, ribolov, organizaciju team buildinga…

Kućice su opremljene francuskim i pojedinačnim ležajevima, kupatilom sa tuš-kabinama sa masažerima, prilaznom natkrivenom terasom i gornjom terasom idealnom za sunčanje. Apartmani su klimatizovani, a za hladne dane je obezbeđeno grejanje.

„Biser“ poseduje i kongresnu salu prilagođenu za održavanje seminara, konferencija, prezentacija i sl. u prirodnom okruženju. Od posebnog značaja za Nautičko selo je marina sa vezovima u kojoj posetioci mogu ostaviti svoja plovila ukoliko dolaze vodenim putem, ili ostaviti svoje ljubimce na čuvanje tokom cele godine.

Nautičko selo "Biser" Nautičko selo "Biser"

Poseban dragulj ovog kompleksa je splav restoran „Savska terasa“ koji u svojoj ponudi ima autentična jela iz Srema i vina proizvedena od posebnih sorti vinove loze koji se gaje na ovom podneblju.

Posetiocima su na raspolaganju tereni za odbojku, fudbal na pesku, biciklistička staza, kupalište i plaža u toku sezonu, parkić za najmlađe. Na obali, naspram Nautičkog sela nalazi se izletište koje zauzima prostor od 12 hektara šume sa masivnim drvećem.

Informacije i rezervacije: JP za turizam Surčin, tel. 011/8403-999, 069/690-690, e-mail: turizam.surcin@gmail.com. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.