Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dan u Beogradu | April 23, 2014

Scroll to top

Top

No Comments

PilsPlus Olimpijski karavan u Beogradu

PilsPlus Olimpijski karavan u Beogradu

| On 13, Jul 2012

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ujedinjene srpske pivare, članica Heineken grupe, sa svojim brendom PilsPlus i Olimpijski komitet Srbije vas pozivaju da zajedno napravimo olimpijsku zastavu podrške sa porukama za naš Nacionalni Olimpijski tim. Budite deo lepog druženja i dobre zabave u centru Beograda.

Na Trg Nikole Pašića, 14. jula od 18.00, zainteresovani će moći da požele uspeh našim olimpijcima i napišu reči podrške na komadićima tkanine crvene, bele i plave boje, koji će biti zašiveni, i činiti deo originalne zastave Srbije – poklon građana Srbije za naše olimpijce.

PilsPlus Olimpijski karavan već je posetio Zaječar, Niš, Kruševac, Kragujevac i Čačak, a u Beogradu završava svoj put širenja olimpijskog duha i prikupljanja ispisanih poruka podrške. Posebno sašivena zastava simbolizovaće “vetar u leđa” za naše sportiste, i pred početak Olimpijskih igara biće uručena Vladi Divcu, predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije, da je ponese u London sa najlepšim željama za naše vrhunske sportiste da na predstojećim Igrama osvoje i stotu olimpijsku medalju. (danubeogradu.rs)


Submit a Comment

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *


0 Flares Twitter 0 Google+ 0 Facebook 0 Email 0 Filament.io 0 Flares ×