Izdvajamo
Naslovna / Izlasci / Pozorište / Predstava „Kovači“ na Avali
Kovači
Kovači

Predstava „Kovači“ na Avali

U subotu, 14. jula od 18.00, na Platou Avalskog tornja, u okviru manifestacije „Avalsko kulturno leto“, glumci Plus Teatra iz Lazarevca izvešće pozorišnu predstavu „Kovači“. Gledanje predstave je besplatno.

Tragikomična predstava nastala je po tekstu Miloša Nikolića u režiji Zorana Beloševića. Trideset godina posle rata Aca Šumadinac saznaje da je njegova kovačnica bila samo njegova, da njegova žena nije bila samo njegova i da njegov sin nije uopšte njegov. Razočaran i besan, odlazi u jednu bavarsku kovačnicu, gde je kovao dok je bio u logoru, da vidi da nije sin nemačkog kovača Petera Šmita, vlasnika kovačnice, koji je za vreme rata bio na ruskom frontu, možda njegov sin… Predstava se igra širom Srbije već godinama.

Ulaz u Avalski toranj košta 150 dinara (70 dinara povlašćena karta), a radno vreme je od 9.00 do 20.00. Za osobe sa invaliditetom ulaz je besplatan i prilagođen. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

"Magično popodne", glumci Ateljea 212 u četiri uloge

Atelje 212: „Magično popodne“, premijera

Nova predstava na repertoaru Ateljea 212 „Magično popodne“ imaće premijeru u četvrtak 19. januara u ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>