Izdvajamo
Naslovna / Porodica / Deca / Akcija „Igrom do škole“ u Delta Cityju

Akcija „Igrom do škole“ u Delta Cityju

Veliko takmičenje u brzom sklapanju Lego setova, u okviru akcije „Igrom do škole“ biće održano od 25. avgusta do 4. septembra, u centralnom atrijumu Delta Cityja.

Svakog dana, u periodu od 11.00 do 21.00, svi zainteresovani mališani imaće priliku da se prijave na infopultu Delta Cityja i okušaju svoju sreću da za što kraće vreme sklope Lego set. U utorak, 4. septembra od 18.00, biće organizovano svečano proglašenje pobednika, kojima će biti uručene vredne nagrade. Zanimljivo je što će i članovi jedinog udruženja ljubitelja Lego kocki u Srbiji – „Skockani“, dati svoj doprinos akciji i izložiti svoje zanimljive radove.

Aktivni učesnik biće i knjižara „Vulkan“. Pored uobičajene prodaje knjiga, koje će biti na popustu od 10 odsto, biće organizovana druženja sa poznatim dečijim piscima i javna čitanja knjiga. Tako je za ponedeljak, 27. avgust od 17.00, zakazano druženje sa piscem Kreativnog centra – Violetom Babić. Ona je autor poznatih knjiga namenjenih tinejdžerima, kao što su „Knjiga za svakog dečka“ i „Knjiga za devojke i njihove momke“ i mnoge druge.

Kako bi akcija „Igrom do škole“ bila i edukativna, predstavnici UMS škole za talente, organizovaće javne časove glume i plesa. Tokom dva vikenda, 25. i 26. avgusta i 1. i 2. septembra, od 12.00 do 13.00, glumica Andrijana Gavrilović i koreograf Toma Đorđević, zajedno sa svojim učenicima,
pokazaće osnovne veštine glume i plesa koje se uče u ovoj školi. Svi zainteresovani posetioci imaće priliku da im se pridruže na javnim časovima kako bi i sami nešto naučili o ovim umetničkim oblastima. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Dečja nedelja

Dečja nedelja 2016 na Vračaru

Prijatelji dece Vračara organizovaće manifestaciju Dečja nedelja 2016 uz veći broj programa za decu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>