Izdvajamo
Naslovna / Porodica / Deca / Akcija „Igrom do škole“ u Delta Cityju

Akcija „Igrom do škole“ u Delta Cityju

Veliko takmičenje u brzom sklapanju Lego setova, u okviru akcije „Igrom do škole“ biće održano od 25. avgusta do 4. septembra, u centralnom atrijumu Delta Cityja.

Svakog dana, u periodu od 11.00 do 21.00, svi zainteresovani mališani imaće priliku da se prijave na infopultu Delta Cityja i okušaju svoju sreću da za što kraće vreme sklope Lego set. U utorak, 4. septembra od 18.00, biće organizovano svečano proglašenje pobednika, kojima će biti uručene vredne nagrade. Zanimljivo je što će i članovi jedinog udruženja ljubitelja Lego kocki u Srbiji – „Skockani“, dati svoj doprinos akciji i izložiti svoje zanimljive radove.

Aktivni učesnik biće i knjižara „Vulkan“. Pored uobičajene prodaje knjiga, koje će biti na popustu od 10 odsto, biće organizovana druženja sa poznatim dečijim piscima i javna čitanja knjiga. Tako je za ponedeljak, 27. avgust od 17.00, zakazano druženje sa piscem Kreativnog centra – Violetom Babić. Ona je autor poznatih knjiga namenjenih tinejdžerima, kao što su „Knjiga za svakog dečka“ i „Knjiga za devojke i njihove momke“ i mnoge druge.

Kako bi akcija „Igrom do škole“ bila i edukativna, predstavnici UMS škole za talente, organizovaće javne časove glume i plesa. Tokom dva vikenda, 25. i 26. avgusta i 1. i 2. septembra, od 12.00 do 13.00, glumica Andrijana Gavrilović i koreograf Toma Đorđević, zajedno sa svojim učenicima,
pokazaće osnovne veštine glume i plesa koje se uče u ovoj školi. Svi zainteresovani posetioci imaće priliku da im se pridruže na javnim časovima kako bi i sami nešto naučili o ovim umetničkim oblastima. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Kreativne radionice "Životinjsko carstvo"

Kreativne radionice „Životinjsko carstvo“ na Zvezdari

U Aviv parku Zvezdara, 27. avgusta od 18.00 do 21.00, biće održane kreativne radionice „Životinjsko ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>