Izdvajamo
Naslovna / BG špijun / Svetske prestonice / Autentični dizajn na sajmu „Blikfang“ u Beču
Foto: Blickfang
Foto: Blickfang

Autentični dizajn na sajmu „Blikfang“ u Beču

„Najlepši prodajni sajam u Austriji“ ili „sajam za individualiste“ ove godine biće održan od 19. do 21. oktobra u Muzeju primenjene umetnosti (MAK) u Beču.

Na međunarodnom sajmu „Blikfang“ svoje kreacije predstaviće 150 dizajnera iz čitavog sveta. Ono što ovaj sajam čini posebnim su spektakularni unikati nameštaja, asesoara za stanovanje, lampi, modnih detalja, tašni i nakita. „Svaki komad predstavljen na sajmu delo je dizajnerskih ruku. U svetu globalnih marki i standardizovanih ponuda ‘Blikfang’ nudi predmete koji nose prepoznatljiv rukopis“, kaže direktorka sajma, Tina Haslinger.

Na 3.500 kvadratnih metara izložbenog prostora očekuje se oko 13.000 posetilaca, kako krajnjih korisnika tako i stručne publike a posebna specijalnost sajma je direktan kontakt dizajnera i posetilaca. Za mnoge goste sajma pravi je doživljaj da saznaju priču o nastajanju nekog predmeta direktno od njegovog stvaraoca.

Dnevna karta za posetu sajmu košta 10 evra. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Tragedija u Parizu (flickr by eric salard)

Tragedija u Parizu: Sedam napada, 129 poginulih

Tragedija u Parizu dogodila se sinoć i noćas, a po zvaničnim podacima ubijeno je 127 osoba, dok ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>