Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dan u Beogradu | April 20, 2014

Scroll to top

Top

No Comments

Dečja radionica "Naš grad"

Dečja radionica “Naš grad”

| On 03, Aug 2012

1 Flares Filament.io 1 Flares ×

JP “Gradsko stambeno” u saradnji sa JP “Ada Ciganlija” danas je organizovalo Dečju radionicu “Naš grad”. Mališani predškolskog i školskog uzrasta koji su se zatekli na Adi imali su priliku da na maštovit i kreativan način, koristeći različite materijale, učestvuju u radionici i predstave svoj grad iz mašte.

Ovu akciju Javno preduzeće “Gradsko stambeno” organizuje u želji da najmlađim sugrađanima pruži priliku da jedan dan školskog raspusta provedu u prirodi i da zajedno sa svojim vršnjacima, u igri i druženju nauče nešto više o stambenom bontonu.

– Želimo da na zanimljiv način edukujemo najmlađe o značaju kulture stanovanja i da im igrom približimo važnost očuvanja sredine u kojoj žive. Deca su nam pokazala svoju kreativnost i to kako u njihovoj mašti izgleda savršen grad – istakla je Kristina Anđelković, portparol “Gradskog stambenog”.

Kreativna radionica “Naš grad” imala je za cilj da istakne značaj zajedničkog rada, kulture stanovanja i izgradnje svesti, prvenstveno najmlađih, o potrebi za očuvanjem i uređenjem životne sredine. (Beoinfo)


Submit a Comment

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *


1 Flares Twitter 0 Google+ 1 Facebook 0 Email -- Filament.io 1 Flares ×