Izdvajamo
Naslovna / Porodica / Deca / Dečja radionica „Naš grad“
Naš grad
Naš grad

Dečja radionica „Naš grad“

JP „Gradsko stambeno“ u saradnji sa JP „Ada Ciganlija“ danas je organizovalo Dečju radionicu „Naš grad“. Mališani predškolskog i školskog uzrasta koji su se zatekli na Adi imali su priliku da na maštovit i kreativan način, koristeći različite materijale, učestvuju u radionici i predstave svoj grad iz mašte.

Ovu akciju Javno preduzeće „Gradsko stambeno“ organizuje u želji da najmlađim sugrađanima pruži priliku da jedan dan školskog raspusta provedu u prirodi i da zajedno sa svojim vršnjacima, u igri i druženju nauče nešto više o stambenom bontonu.

– Želimo da na zanimljiv način edukujemo najmlađe o značaju kulture stanovanja i da im igrom približimo važnost očuvanja sredine u kojoj žive. Deca su nam pokazala svoju kreativnost i to kako u njihovoj mašti izgleda savršen grad – istakla je Kristina Anđelković, portparol „Gradskog stambenog“.

Kreativna radionica „Naš grad“ imala je za cilj da istakne značaj zajedničkog rada, kulture stanovanja i izgradnje svesti, prvenstveno najmlađih, o potrebi za očuvanjem i uređenjem životne sredine. (Beoinfo)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Dečja nedelja

Dečja nedelja 2016 na Vračaru

Prijatelji dece Vračara organizovaće manifestaciju Dečja nedelja 2016 uz veći broj programa za decu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>