Izdvajamo
Naslovna / Porodica / Deca / Dečja radionica „Naš grad“
Naš grad
Naš grad

Dečja radionica „Naš grad“

JP „Gradsko stambeno“ u saradnji sa JP „Ada Ciganlija“ danas je organizovalo Dečju radionicu „Naš grad“. Mališani predškolskog i školskog uzrasta koji su se zatekli na Adi imali su priliku da na maštovit i kreativan način, koristeći različite materijale, učestvuju u radionici i predstave svoj grad iz mašte.

Ovu akciju Javno preduzeće „Gradsko stambeno“ organizuje u želji da najmlađim sugrađanima pruži priliku da jedan dan školskog raspusta provedu u prirodi i da zajedno sa svojim vršnjacima, u igri i druženju nauče nešto više o stambenom bontonu.

– Želimo da na zanimljiv način edukujemo najmlađe o značaju kulture stanovanja i da im igrom približimo važnost očuvanja sredine u kojoj žive. Deca su nam pokazala svoju kreativnost i to kako u njihovoj mašti izgleda savršen grad – istakla je Kristina Anđelković, portparol „Gradskog stambenog“.

Kreativna radionica „Naš grad“ imala je za cilj da istakne značaj zajedničkog rada, kulture stanovanja i izgradnje svesti, prvenstveno najmlađih, o potrebi za očuvanjem i uređenjem životne sredine. (Beoinfo)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Kreativne radionice "Životinjsko carstvo"

Kreativne radionice „Životinjsko carstvo“ na Zvezdari

U Aviv parku Zvezdara, 27. avgusta od 18.00 do 21.00, biće održane kreativne radionice „Životinjsko ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>