Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

* DuB | 18. 4. 2015.

Scroll to top

Top

No Comments

"Ledeno doba 4" pogledalo 100.000 gledalaca

| Objavljeno: 6. 8. 2012.

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Četvrti nastavak popularnog filmskog serijala „Ledeno doba“ do sada je u domaćim bioskopima pogledalo 100.000 gledalaca. U Srbiji, kao i u svetu, „Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata“ je i dalje jedan od najgledanijih filmova.

Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata“ premijerno je prikazan 1. jula, kada je zabeležio najbolji bioskopski start u poslednjih pet godina. Sinhronizovan na srpski jezik i u 3D-u, u distribuciju je krenuo na 26 ekrana u bioskopima, što je najveći broj ekrana na kojima je jedan film prikazan u poslednjih 20 godina. Prethodni rekord držao je film „Godzila“ iz 1998. godine. Više gledalaca od „Ledenog doba 4″ tokom prethodnih pet godina u prvoj nedelji prikazivanja imali su samo domaći filmovi „Montevideo, Bog te video“ i „Parada“.

„Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata 3D“ prati omiljenu filmsku trojku – Menija, Sida i Dijega, dok se, pošto kataklizma izazove razdvajanje kontinenata, upuštaju u najveću avanturu do sada. Plutajući na ledenom bregu, odvojeni od ostatka krda, njih trojica pokušavaju da se preko mora vrate kući. Izazovi pred njima su nikada veći – morska stvorenja, nepoznati novi svet, gusari. Skreta, koji još uvek juri svoj žir, ovoga puta očekuju avanture u kakvima se nijedna praistorijska veverica nije našla.

Film se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji. (danubeogradu.rs)

0 Flares Twitter 0 Google+ 0 Facebook 0 Email 0 Filament.io 0 Flares ×