Izdvajamo
Naslovna / BG svaštara / Međunarodni dan mladih – 12. avgust 2012.
Međunarodni dan mladih (foto: UNICEF/Pirozzi)
Međunarodni dan mladih (foto: UNICEF/Pirozzi)

Međunarodni dan mladih – 12. avgust 2012.

Na Adi Ciganliji u nedelju, 12. avgusta, povodom Međunarodnog dana mladih biće održana kampanja „Budimo viđeni, neka nas čuju“.

Organizatori kampanje su Ministarstvo omladine i sporta, Kancelarija UN u Srbiji, Y-PEER mreža i Nacionalna kampanja „Svi ravnopravni, svi različiti“.

Međunarodni dan mladih biće obeležen u deset srpskih gradova, a centralna proslave biće upravo na Adi Ciganliji. Cilj kampanje je da se mladi aktivno uključe u rešavanje njihovih problema i razvoj celokupnog društva, kao i da državne institucije uspostave kontakt sa njima kako bi na pravi način učestvovale u kreiranju omladinske politike.

Proslava će biti održana na platou kod tornja, od 11.00 do 14.00. Mladi će ovde moći da iznesu svoje probleme, i svoje viđenje njihovih rešenja, a organizvani su i razni programi, deljenje reklamnog materijala, majci, bedževa i ostalog. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Radio Laguna - logo

Od 29. novembra – Radio Laguna na 93,7 MHz

Povodom petnaest godina postojanja izdavačka kuća Laguna pokreće Radio Laguna na 93,7 MHz FM Stereo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>