Izdvajamo
Naslovna / BG servis / Noćno zatvaranje prolaska ispod Pančevačkog mosta
Radovi na "pančevačkoj" petlji
Radovi na "pančevačkoj" petlji

Noćno zatvaranje prolaska ispod Pančevačkog mosta

U Bulevaru despota Stefana od 22.00 do 4.00 u noći između nedelje i ponedeljka, biće obustavljen saobraćaj u zoni neposredno ispod Pančevačkog mosta zbog izmeštanja podzemnih instalacija u tom bulevaru, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj. U tom periodu biće onemogućen silazak sa Pančevačkog mosta u Bulevar despota Stefana.

Vozila koja dolaze Pančevačkim mostom iz smera Zrenjanina i Pančeva u ovom periodu usmeravaju se ka ulici Dragoslava Srejovića, odakle će moći u desnom skretanju da nastave ka centru grada ili u levom skretanju ka kružnom toku „Bogoslovija“. Uključenje na Pančevački most ka Zrenjaninu, Pančevu i naseljima na levoj obali Dunava biće moguće Bulevarom despota Stefana iz smera Višnjičke ulice i Ulice Mije Kovačevića.

Zbog ovih radova doći će do izmena u javnom prevozu. Vozila sa linija 16, 23, i 35 umesto Bulevarom despota Stefana (ispod Pančevačkog mosta), na delu od Dragoslava Srejovića do Višnjičke ulice, u oba smera će saobraćati ulicama Dragoslava Srejovića i Mije Kovačevića. Vozila sa linija 43, 95 i 96 će u smeru ka Pančevačkom mostu i naseljima na levoj obali Dunava saobraćati ulicama Dragoslava Srejovića i Mije Kovačevića. U suprotnom smeru zbog zatvorenog silaska sa Pančevačkog mosta u Bulevar despota Stefana navedene linije saobraćaće Ulicom Dragoslava Srejovića do Bulevara despota Stefana i dalje redovnim trasom. Vozila sa linija 33 i 48 će u smeru ka Pančevačkom mostu umesto Ulicom Zdravka Čelara saobraćati Cvijićevom i Venizelosovom do okretnice ispod Pančevačkog mosta. U suprotnom smeru ove linije neće menjati trasu.

Vozila sa linija 101, 104, 105, 106, 107 (vikendom) i 108 će u smeru ka perifernim terminusima, posle izlaska iz okretnice „Omladinski stadion“, saobraćati sledećim ulicama: Dragoslava Srejovića, Mije Kovačevića i Bulevarom despota Stefana do Pančevačkog mosta i dalje redovnim trasama.

Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na vozače da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja vozila uslovima u zoni radova. (Beoinfo)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Konkurs za najlepše okićenu stambenu fasadu ili terasu

Konkurs za najlepše okićenu stambenu fasadu ili terasu

Gradske vlasti raspisuju konkurs za najlepše okićenu stambenu fasadu ili terasu u Beogradu, koja će ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>