Izdvajamo
Naslovna / Izlasci / Sajmovi / Sajam zaštite životne sredine od 10. do 12. oktobra
EcoFair (foto: Marko Rupena)
EcoFair (foto: Marko Rupena)

Sajam zaštite životne sredine od 10. do 12. oktobra

Deveti Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prostornog planiranja „EcoFair 2012″ i 8. Međunarodni sajam „Energetika 2012″ održaće se od 10. do 12. oktobra na Beogradskom sajmu.

I ove godine biće organizovane nacionalne izložbe Češke i Rumunije, Hrvatske privredne komore i Privredno-gospodarske komore Federacije Bosne i Hercegovine. To bi, po očekivanju organizatora, trebalo da doprinese regionalnoj saradnji i povezivanju privreda u oblastima energetike i ekologije.

Očekuje se da se na sajmovima predstave kompanije iz Italije, Austrije, Nemačke, Slovenije i Bugarske, a organizatori prvi put očekuju i učešće kompanija iz Rusije, Kine, Belgije, Velike Britanije, Španije i Izraela. Na sajmu EcoFair će se predstaviti kompanije koje se bave rešenjima zaštite životne sredine u raznim oblastima privređivanja, zaštitom prirode i upravljanjem prirodnim resursima, uz predstavljanje strategija, projekata i edukativnih programa za očuvanje životne sredine i prirode.

Na sajmu „Energetika“ posetioci će moći da vide projekte, proizvode i opremu iz svih oblasti energetike, uključujući i obnovljive izvore.

Pokrovitelj sajamskih manifestacija je Ministarstvo energetike i životne sredine. (Zelena Srbija)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Borba za titulu prvaka sveta. Polugić : Kendirdžioglu

World of sport: Borilačke veštine, sportska oprema, zabava

Manifestacija „World of sport“ prva je ove vrste u Beogradu – u petak i subotu, ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>