Izdvajamo
Naslovna / Izlasci / Festivali / Ulični festival aktivizma Vreva 2012
Vreva
Vreva

Ulični festival aktivizma Vreva 2012

Ulični festival aktivizma Vreva biće održan 21. i 22. septembra u centru Beograda, u parku Terazijska terasa, kod hotela Moskva.

Kroz raznovrstan, konceptualno objedinjen i zabavan program, Vreva nastoji da promoviše vrednosti multikulturalnosti, tolerancije, antidiskriminacije, inkluzuje i očuvanja životne sredine. Posetioci svih dobi imaće priliku da uživaju u dobroj muzici, kvalitetnom angažovanom dokumentarnom filmu, performansima i uličnoj hrani. Pružiće im se šansa da budu pokrenuti i inspirisani aktivističkim predavanjima i tribinama, da svoje ruke i um angažuju u kreativnim radionicama reciklaže, ali i da budu dirnuti izložbama fotografija koje pričaju životne priče društveno najugroženijih i pravno nevidljivih, piše u saopštenju organizatora – Platforme aktivizma Liceulice. Vreva, uz mnogo zabave i pozitivne energije, želi da podstakne na drugačije viđenje sveta i pokaže da su dobre promene u društvu potrebne i moguće.

Festival će biti realizovan uz pomoć organizacije Tačka komunikacije i mnogobrojnih partnera iz Srbije i regiona, kao i velikog broja učesnika različitih profila. (danubeogradu.rs)

»»» PROGRAM FESTIVALA ««« 

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Fish Fest

Fish Fest 2016, od 1. do 4. septembra

Festival koji slavi Dunav, ribu, muziku i dobro raspoloženje, Fish Fest 2016, biće održan od ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>