Izdvajamo
Naslovna / Izlasci / Festivali / Ulični festival aktivizma Vreva 2012
Vreva
Vreva

Ulični festival aktivizma Vreva 2012

Ulični festival aktivizma Vreva biće održan 21. i 22. septembra u centru Beograda, u parku Terazijska terasa, kod hotela Moskva.

Kroz raznovrstan, konceptualno objedinjen i zabavan program, Vreva nastoji da promoviše vrednosti multikulturalnosti, tolerancije, antidiskriminacije, inkluzuje i očuvanja životne sredine. Posetioci svih dobi imaće priliku da uživaju u dobroj muzici, kvalitetnom angažovanom dokumentarnom filmu, performansima i uličnoj hrani. Pružiće im se šansa da budu pokrenuti i inspirisani aktivističkim predavanjima i tribinama, da svoje ruke i um angažuju u kreativnim radionicama reciklaže, ali i da budu dirnuti izložbama fotografija koje pričaju životne priče društveno najugroženijih i pravno nevidljivih, piše u saopštenju organizatora – Platforme aktivizma Liceulice. Vreva, uz mnogo zabave i pozitivne energije, želi da podstakne na drugačije viđenje sveta i pokaže da su dobre promene u društvu potrebne i moguće.

Festival će biti realizovan uz pomoć organizacije Tačka komunikacije i mnogobrojnih partnera iz Srbije i regiona, kao i velikog broja učesnika različitih profila. (danubeogradu.rs)

»»» PROGRAM FESTIVALA ««« 

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Rez. U fokusu: Šeron Lokhart

DOB: Trodnevni filmski festival „Rez“

Treći Festival savremenog eksperimentalnog filma „Rez“ biće održan od petka 20. do nedelje 22. januara ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>