Naslovna » Porodica » Deca » Umetnička radionica za mlade „Sto lica stolica“

Umetnička radionica za mlade „Sto lica stolica“

Udruženje građana „Snaga optimizma“ u partnerstvu sa Bibliotekom „Vlada Aksentijević“ i uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda od ponedeljka, 13. avgusta, organizuje umetničku radionicu za mlade „Sto lica stolica“.

Radionica je multimedijalnog, edukativnog i interaktivnog karaktera i namenjena je deci i omladini starijeg uzrasta. Učesnici bi trebalo stolicama, primenom različitih umetničkih tehnika, da daju novi izgled ili namenu. Za to će im biti na raspolaganju boje, sprejevi, lakovi, kao i različiti materijali za reciklažu i prirodni materijali.

Na kraju radionice planirana je izložba, zamišljena kao interaktivni performans, koji će biti izveden u dvorištu i prostorijama biblioteke kao deo programa „Obrenovačkog kulturnog leta“ za avgust.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na mejl mladi.obrenovac@gmail.com. ili direktno u Biblioteci „Vlada Aksentijević“. Prijava treba da sadrži ime, prezime, mejl, telefon i godine. Radionicu vodi vajarka Jasna Dramićanin. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.