Naslovna » Izlasci » Sport » Fudbal: Srbija – Belgija

Fudbal: Srbija – Belgija

Utakmica Srbija – Belgija, u okviru Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, igraće se u petak, 12. oktobra od 20.30, na Stadionu Crvene zvezde.

Ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaju 500 dinara, za bočne delove istoka 1.000, za centralne delove istoka i bočne delove zapada 1.200, a za sedišta u centralnom delu zapadne tribine 1.500 dinara.

Prodaja će početi u ponedeljak, 1. oktobra i obavljaće se radnim danima i subotom od 10.00 do 17.00 na blagajnama Zvezdinog stadiona, zatim u Novom Sadu na stadionu Vojvodine, u Nišu u hali Čair i u Kragujevcu u Poslovnici broj jedan Parking servisa (u 27. marta 17). Ulaznice će moći da se naruče i preko interneta na adresi www.iticket.rs ili pozivom na telefon 011/3818-177.

Reprezentacija Srbije je u prva dva kola kvalifikacija igrala nerešeno (0:0) sa Škotskom u Glazgovu i pobedila Vels (6:1) u Novom Sadu.

Fudbalski savez Srbije apeluje da fer i sportskim ponašanjem i navijanjem, respektujući protivnika i sve aktere utakmice, svi posetioci na Stadionu Crvene zvezde još jednom naprave nezaboravni ambijent i tako pomognu najboljim fudbalerima naše zemlje da se plasiraju na SP u Brazilu. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.