Naslovna » BG svaštara » Promocije » Jesenja promotivna akcija Jata – karte od 99 evra

Jesenja promotivna akcija Jata – karte od 99 evra

Od 1. do 15. oktobra Jat Airways pruža mogućnost svojim putnicima da kupovinom povratne karte, za samo 99 evra stignu do Beča, Soluna, Štutgarta, Tivta, Podgorice, Skoplja i Sarajeva.

Polazak na let može se započeti već od 15. oktobra, a povratno putovanje u Beograd može se planirati sve do 14. marta 2013, osim u periodu novogodišnjih i božićnih praznika.

Povratne karte po ceni od 129 evra važe za putovanja do Atine, Rima, Milana, Istanbula i Dizeldorfa, a po ceni od 139 evra Jatom se može leteti iz Beograda za Berlin, Frankfurt, Stokholm, Kopenhagen i Geteborg (kao i u suprotnim pravcima). Za 159 evra može se kupiti povratna karta za Amsterdam i Brisel, a za 179 evra Jatovi putnici mogu stići iz Beograda do Ciriha, Pariza ili Londona i vratiti se o istom trošku u glavni gad
Srbije.

Povratno putovanje iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva ili Skoplja preko Beograda ka destinacijama u Evropi, Jatovi putnici mogu ostvariti po ceni već od 209 evra. U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.