Naslovna » BG svaštara » Promocije » Jat Airways: Do pet gradova za 99 evra

Jat Airways: Do pet gradova za 99 evra

U ponedeljak, 26. novembra, počinje decembarska promotivna akcija kompanije Jat Airways koja će trajati do 12. decembra, a omogućiće putnicima koji u ovom periodu kupe avio-karte da za 99 evra obezbede povratno putovanje do Beča, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja. Putovanje se može realizovati od 3. decembra ove do 14. marta naredne godine, osim u periodu novogodišnjih i božićnih praznika.

Povratne karte po ceni već od 109 evra važe za putovanja do Soluna i Štutgarta, a po ceni već od 139 evra Jatom se može leteti iz (za) Beograda za (iz) Atinu, Rim, Milano, Istanbul i Dizeldorf. Za 149 evra može se kupiti povratna karta za Brisel, Berlin, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg, za 169 evra za Amsterdam i Cirih, a za 179 evra za Pariz i London.

Putnici iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja svoje putovanje Jatom preko Beograda ka destinacijama u Evropi i povratak nazad, mogu ostvariti po ceni već od 209 evra. U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte.

Od ponedeljka možete rezervisati avio-karte pozivom na broj 011/310-89-99 ili OVDE(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.