Izdvajamo
Naslovna / BG svaštara / Promocije / Hotel „Falkensteiner“ otvoren u Beogradu
Falkensteiner hotel u Beogradu
Falkensteiner hotel u Beogradu

Hotel „Falkensteiner“ otvoren u Beogradu

Poznati lanac hotela „Falkensteiner Michaeler Tourism Group“ otvorio je prvi hotel „Falkensteiner“ u Beogradu (Bulevar Mihaila Pupina 10k), namenjen prvenstveno poslovnim ljudima i kongresnom turizmu.

Inovativni novobeogradski hotel ima četiri zvezdice superior i 170 moderno opremljenih soba i apartmana. „Arhitektonsko remek delo“ Borisa Podreke ima i šest sala za konferencije, restoran, salu za venčanje, bar i salon za ljubitelje cigara, kao i garažu sa pedesetak mesta za parkiranje. Brojne su ponude različitih tretmana u spa centru, kao i u hotelskoj teretani, a besplatan internet se podrazumeva.

Jedna od posebnih ponuda je i „Najbolji doručak u gradu“. Svim gostima, kao i posetiocima hotela biće omogućen obilan, zdrav i najukusniji doručak u Beogradu, piše u sopštenju hotela.

U okviru promotivnog perioda, koji će trajati do kraja januara 2013. godine, cena noćenja u hotelu biće 130 evra. (danubeogradu.rs)

Kurs "Abeceda onlajna"

Proverite i...

Lora pet

Lora pet – salon za negu pasa

Predstavljamo salon za negu pasa – Lora pet.

Jedan komentar

  1. GRUPACIJA FALKENSTEINER PRIPADA ALBANSKOJ PORODICI PACOLI!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>