Naslovna » BG svaštara » Promocije » Praznična donacija Hotela Metropol Palace
Donacija - Hotel Metropol Palace
Donacija - Hotel Metropol Palace

Praznična donacija Hotela Metropol Palace

Hotel Metropol Palace je u sklopu svojih društveno-odgovornih aktivnosti donirao SOS Dečijem selu „Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenici 90 paketa kuhinjske opreme. Ovo je prvi događaj u planiranoj dugoročnoj saradnji hotela i dečjeg sela.

Paketi za štićenike doma se sastoje od plitkih tanjira, činija za supu, poslužavnika, tanjirića i čaša. Deci je poklone uručio generalni direktor hotela Gerasimos Perdikaris. Okupljenima kojih je bilo oko 80, a koji su uglavnom bili štićenici doma obratili su se direktorka dečijeg sela Milena Vasić Stupar i Gerasimos Perdikaris.

Milena Vasić Stupar se zahvalila brojnim donatorima koji svake godine izdvajaju vreme i sredstva da pomognu dečijem selu, a posebno hotelu Metropol Palace koji je ove godine po prvi put postao donator.

Direktor hotela Perdikaris rekao je na svečanosti: „Ovo je za mene jedno posebno iskustvo i saosećam sa vama duboko. Želja nam je da ovo postane dugoročna saradnja. Nadamo se da ćemo u sledećoj godini biti u prilici da organizujemo neko dešavanje u hotelu, gde bismo okupili sve mališane iz sela“.

Štićenici doma su priredili prazničnu predstavu kojom su zabavili i razgalili sve okupljene. Aplauz je dugo trajao a publika je salu napustila u sjajnom raspoloženjum, a mališani sa rukama punim paketića. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.