Naslovna » Izlasci » Izložbe » Noć otvorenih ateljea 2013, od 26. do 28. aprila

Noć otvorenih ateljea 2013, od 26. do 28. aprila

ODLOŽENO!

Manifestacija Noć otvorenih ateljea 2013. biće održana u Beogradu 26, 27. i 28. aprila od 18.00 do 2.00. Posle svečanog otvaranja prvog dana, drugog i trećeg dana manifestacije umetnici će goste dočekivati u svojim ateljeima.

Noć otvorenih ateljea je manifestacija koja pruža mogućnost svim zainteresovanima da prošetaju kroz prostore u kojima umetnici rade, osete atmosferu stvaralaštva, vide radove u prostorima u kojma su oni i nastali kao i da preko direktnog kontakta sa umetnicima saznaju nešto više o savremenoj umetničkoj sceni.

U ovoj manifestaciji učestvovaće veliki broj afirmisanih umetnika koji su već stekli određenu nacionalnu i međunarodnu reputaciju, ali i mnogo mladih kvalitetnih koji tek grade svoju karijeru, čije radove publika nema priliku često da vidi. Biće zastupljeni svi umetnički mediji, slikarstvo, vajarstvo, fotografija, performans, instalacije, dizajn, video radovi i sve drugo što čini trenutnu umetničku scenu.

U gradovima Srbije, glavna aktivnost manifestacije održaće se 27. aprila. Manifestaciju organizuje udruženje građana Fraktal3, koje svojim delovanjem pokušava da razvija kulturnu svest društva i promoviše likovnu i primenjenu umetnost. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.