Naslovna » BG svaštara » Promocije » Autoputevi budućnosti na konferenciji BDW 2013
BDW 2013 - Pametni autoputevi

Autoputevi budućnosti na konferenciji BDW 2013

Da li ste znali da putevi mogu da razmišljaju zajedno sa vozačima i automobilima? U Holandiji se već grade novi autoputevi koji su potpuno samoodrživi, bezbedni i intuitivni. BDW 2013 predstavlja autoputeve budućnosti Dana Rosegarda zahvaljujući podršci Ambasade Holandije.

„Pametni autoputevi“ predstavljaju novi interaktivni koncept. Putevi se uz korišćenje interaktivnog svetla, pametne energije i saobraćajne signalizacije prilagođavaju specifičnim situacijama u saobraćaju. Tvorac ovog projekta Dan Rosegard biće 6. juna prvi put u Srbiji na konferenciji u okviru manifestacije Belgrade Design Week.

Dan Rosegard će učesnike konferencije provesti kroz budućnost auto-transporta u ovom veoma važnom trenutku za Srbiju, koja konačno treba da uhvati korak sa planovima za izgradnju ključnih evropskih autoputeva kroz našu zemlju.

Ograničeni broj „super early bird“ ulaznica po ceni od 99 evra biće u prodaji do 15. aprila (redovna cena 229 evra). BDW konferencija „Inovacija2“ biće održana od 6. do 8. juna 2013. u Beogradu. Ulaznice mogu da se rezervišu OVDE. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.