Naslovna » BG svaštara » Promocije » Otvaranje šoping centra „Stadion“, 25. aprila

Otvaranje šoping centra „Stadion“, 25. aprila

U četvrtak, 25. aprila u 10.00, biće otvoren šoping centar „Stadion“, koji se nalazi na Voždovcu, u Zaplanjskoj 32. Nastupom Željka Joksimovića u 18.00 i zvanično će biti otvoren „Stadion“ uz slogan „Dve strasti na jednom mestu“.

Dan ranije, 24. aprila biće organizovano gala veče za ugledne zvanice iz javnog života Srbije, kao i poslovne partnere i klijente.

Šoping centar Stadion je četvrti po redu objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren i time spada u jednistvenu građevinu u našem gradu. Dizajn i oblik stadiona omogućava idealne uslove za sportske događaje i pruža savršeno iskustvo gledaocima.

Ceo šoping centar će na dan otvaranja biti mesto kvalitetne zabave, igre i šopinga, sa osmišljenim programima na svakom nivou, koji posetiocima neće smetati prilikom razgledanja, a istovremeno će im pružiti dinamičnu atmosferu, animirajući svojim sadržajem.

Muzički program, umetnici, posebno osmišljeni delovi za zabavu i popusti koji su dostupni posetiocima na dan otvaranja, privući će svojim sadržajem čime je zagarantovana višesatna poseta ovom nesvakidašnjem šoping centru. Brojne radionice i animatori zabavljaće mališane u dečijem kutku. (danubeogradu.rs)

O „Stadionu“
Novi Stadion Shopping Center koji se prostire na oko 75.000 kvadratnih metara predstavlja najveći šoping centar u starom delu Beograda, uključujući dva podzemna nivoa sa 800 parking mesta i fudbalski stadion na krovu. Površina maloprodajnog dela centra je 28.000 kvadratnih metara i u njemu se nalaze najpoznatiji svetski i domaći modni brendovi, ugostiteljski objekti i različiti zabavni sadržaji za sve posetioce.

Fudbalski stadion na trećem spratu, izgrađen je u skladu sa važećim UEFA standardima, sa mogućnošću da ugosti 5.000 gledalaca. Ovako projektovan, Stadion Shopping Center predstavlja četvrti po redu objekat u Evropi gde je fudbalski teren izgrađen dvadeset metara iznad zemlje. Dizajn i oblik stadiona omogućava idealne uslove za sportske događaje i pruža savršeno iskustvo gledaocima. Fudbalski stadion će biti i domaćin velikih kocerata i kulturnih događaja, sa prostranim VIP ložama za multifunkconalnu upotrebu.

Na trećem spratu se nalazi moderno opremljen wellness centar površine 800 kvadratnih metara, kao i ekskluzivan restoran koji će svojim posetiocima pružati neverovatnu panoramu Beograda.

Investicija vredna 50 miliona evra predstavlja jedinstveni sistem gradnje koji se po prvi put koristi u našoj zemlji, a koja će obezbediti oko 800 novih radnih mesta.

Stadion Shopping Center svim svojim posetiocima pruža odličan šoping, zabavu, sportski užitak i neverovatan pogled – dve strasti spojene na jednom mestu. Po sadržaju i udobnosti ovo je pravi komšijski šoping centar koji će ljudi i porodice zavoleti i svakodnevno uživati u njegovom prelepom ambijentu.

Kupovina i usluge
H&M, C&A, Koton, Tom Tailor, Deichmann, New Yorker, Takko Fashion, Carpisa, Legend, Urban Jungle, Extreme Intimo, MilaVitsa, La Borsa, Parfois, Peko, Sportina, Tally Weill, Bilitzki, Sport Vision, Planeta Sport, Intersport, Office Shoes, Obuća Metro, Orsay, Beba Kids, Planika, Ciciban, Super Kids, Đak Sport, DexyCo, Svilanit, Watch is Watch, Numan Optika, Optika Lila, Turistička agencija Rapsody Travel, Six, Argento, Zlatara Sezam, Crystal Time, Zlatarna Celje, Knjižara Vulkan, Dreamland Igraonica, Game Pub, Frizer Dramatics, Menjačnice Ehcellent, Alchemy Cosmetics & Home, Ars, Trefolino, Telenor, Hypo-Alpe-Adria Banka, Roda, Jasmin, Lilly, Apoteka Galen Pharm, Hleb i Kifle, McDonald’s, KFC, Asia Food, Srpska brvnara, Pjer poslastičarnica, City Bar Café, Eugen Chocolate Shop, Food For Fun, Delizia, Pjer Foto, Ivin Balon, Elite Mobile, Shop & Service, Cool Kitty, Flormar, Trafika Permanent.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.