Naslovna » BG svaštara » Promocije » Otvoren hotel za kućne ljubimce u Beogradu „Golden Pets“
Hotel Golden Pets

Otvoren hotel za kućne ljubimce u Beogradu „Golden Pets“

Prvi hotel za pse malih rasa „Golden Pets“ otvoren je danas na Senjaku (Stolačka 5).

Hotel ima deset „apartmana“, opremljenih luksuznim krevetićima, posteljinom i hranilicama. Apartmani su različito dizajnirani. Preko dana, mali psi boraviće u igraonicama i dvorištu. U hotelu je i kupaonica i salon za ulepšavanje. Kuce su pod nadzorom veterinara hotela Nenad Vuletića.

Ljudi koji su zaposleni u hotelu veliki su ljubitelji životinja. U svakom trenutku vlasnici pasa mogu da dobiju informacije o svom ljubimcu.

U ponudi su različiti paketi usluga. Cena noćenja sa hranom vlasnika psa je 1.130 dinara, a uračunate su šetnje, kupanje, četkanje, pregled veterinara). Cena noćenja sa hranom hotela je 1.400 dinara. Pored drugih paketa, u ponudi su i razne aktivnosti, usluga dovoženja i odvoženja psa.

Vlasnica hotela Marijana Jovičić izjavila je da je hotel otvoren bi mali gosti „uživali u toploj atmosferi, u kojoj stičemo, čuvamo i negujemo poverenje koje nam ukazuju, a njihovi vlasnici bili sigurni da su njihovi ljubimci na sigurnom“:
– Potrebno je da se izdvoji vreme kako bi se što bolje upoznali sa karakterom psa i željama vlasnika vezanim za boravak. Pas je svakako tužan kada se odvaja od svog vlasnika ali mi smo tu da se potrudimo da taj tužan pogled pretvorimo u igru i razonodu i da omogućimo svim vlasnicima pasa malih rasa da se bezbrižno prepuste uživanju dok su na odmoru.

Važno je napomenuti da je obavezna dokumentacija psa o redovnim vakcinacijama i zaštiti od parazita. (danubeogradu.rs)