Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Veliko interesovanje za Balaševićev koncert
Đorđe Balašević
Đorđe Balašević

Veliko interesovanje za Balaševićev koncert

Zbog izrazito velikog interesovanja za Balaševićev koncert, pogotovo fanova iz Srbije i regiona, produkcija koncerta na Kalemegdanu, odlučila je da im izađe u susret i omogući proširenje kapaciteta koncertnog prostora za još 5.000 ulaznica.

Ulaznice se već prodaju na blagajnama Eventima (Bilet centar, Dom omladine, SC Ušće, Arena…), te u većim poslovnicama Raiffeisen banke, po cenama već od 1.990 i 2.590 dinara za prvu i drugu zonu partera, te 3.200 dinara za najveće fanove ispred bine.

Prodajna mreža Eventim danima prima rezervacije uz molbe na Balaševićevoj fan stranici na Facebooku iz celog regiona da se ulaznice prodaju i na blagajnama na koncertnoj lokaciji, jer se u petak 24. maja, na dan održavanja koncerta, očekuje organizovan dolazak u Beograd iz više od 20 gradova bivše Jugoslavije, zbog čega će se i u petak uveče na blagajnama u Bulevaru vojvode Bojovića, ispred koncertnog prostora, ulaznice za parter prodavati po nepromenjenim cenama sve do početka koncerta.

Publika se moli da dođe ranije na ulaze preko puta Kule Nebojša, jer koncert Đorđa Balaševića počinje u petak 24. maja, tačno u 21.00. Koncertnoj lokaciji biće moguće prići samo sa ulaznicom za koncert, jer će na obe strane u Bulevaru vojvode Bojovića biti postavljene kontrole ulaznica. Ispred mesta za kontrolu ulaznica, na obe strane bulevara nalaziće se dve blagajne, i prema Zoološkom vrtu i prema Beton hali, gde će svi koji stignu na koncert u petak moći već od 14.00 da kupuju ulaznice.

Mole se svi posetioci da svoje ulaznice kupuju isključivo na blagajnama Eventima (Bilet centar, Dom omladine, SC Ušće, Arena…) i Raiffeisen banke jer postoji mogućnost da se u blizini koncertnog prostora na Kalemegdanu pojave i ulični prodavci sa nevažećim ulaznicama. (danubeogradu.rs)

Đorđe Balašević - Kalemegan, mapa

Uređuje: Nada Mandić