Naslovna » Izlasci » Film » „Venčanje godine“ u bioskopima
Venčanje godine
Venčanje godine

„Venčanje godine“ u bioskopima

Film „Venčanje godine“ (The Big Wedding) prikazuje se u beogradskim bioskopima.

Scenarista, reditelj i producent Džastin Zakam snimio je novu romantičnu komediju u kojoj uloge tumače Dajan Kiton, Robert De Niro, Suzan Sarandon i Robin Vilijams.

Sa zvezdanom postavom „Venčanje godine“ je pametna, duhovita i povremeno neobuzdana komedija koja prikazuje intimni život savremene porodice i u teškim i srećnim trenucima za vreme jednog vikenda.

Don i Eli Grifin su već dugo razvedeni kada su iznenada primorani da se pretvaraju da su još zajedno jer na venčanje njihovog usvojenog sina dolazi njegova vrlo konzervativna biološka majka. Grifini će uskoro shvatiti da uopšte nije lako glumiti srećan bračni par, što takođe vrlo teško pada i Donovoj devojci Beb, koju glumi Suzan Sarandon.

Njihova deca se usred te šarade suočavaju sa sopstvenim problemima. Lajla se bori sa tajnom koju krije od svoje porodice, Džared razmišlja o svom ljubavnom životu, ili tačnije nepostojanju takvog, Alehandro pokušava da nadgleda sve šta se događa i da održi porodicu na okupu, uključujući i svoju buduću ženu Misi koja, želeći da udovolji svojim roditeljima, pristaje da ih sveštenik venča prema tradicionalnom katoličkom obredu.

Grifinovi su kroz celi film, nama na zabavu i upozorenje, primorani da se suočavaju sa svojom prošlošću, sadašnjošću i budućnošću… i istovremeno da paze da se međusobno ne poubijaju.

Venčanja su već sama po sebi vrlo stresna. Osećaji počinju da divljaju, a pritisak da se pripremi savršeno venčanje i ispune očekivanja često odvlači od onoga što povezuje par koji je u biti srećan. Dodajte tome još ekscentričnu porodicu i sigurno će uslediti haos i različite nezgode. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.