Naslovna » BG svaštara » Promocije » Vodič za roditelje: što je sigurno – sigurno je!
Kamera D-Link DCS 3010
Kamera D-Link DCS 3010

Vodič za roditelje: što je sigurno – sigurno je!

Roditelji danas imaju veliku odgovornost ali i brigu o tome šta vaše dete radi, bez obzira kada je u vašem ili prisustvu osoba koje ga čuvaju.

Zamislite situaciju da ste morali hitno da izađete iz stana ili kuće, a da je pritom vaše dete zaspalo, a vi treba da se vratite kući za “samo” 15 minuta. Sama situacija da ostavite dete samo kod kuće, bez ikakvog nadzora je dovoljno rizična i može imati ozbiljne posledice, kako za psihičku tako i za fizičku bezbednost deteta.

Zamislite situaciju da možete da pratiti svih 15 minuta kada ste van vaše prostorije šta se dešava i to jednostavno putem mobilnog telefona!

Postoje i druge situacije, poput onih kada ste angažovali bebisitera a ni sami niste sigurni da li ste odabrali pravog. Bez obzira na sve, najsigurniji ćete biti ukoliko u bilo kom trenutku možete da vidite šta vaše dete radi sa bebisiterom u stanu. Vi to možete da uradite samo jednim pogledom na vaš mobilni telefon.

Kompanija D-Link je razumela probleme i potrebe roditelja sa malom decom i ponudila rešenje u vidu veoma funkcionanih IP kamera koje se mogu na jednostavan način priključiti na internet i koje podržavaju više nego korisnu MyDlink mobilnu aplikaciju.

Kao jedno od vrhunskih rešenja nametnula se D-Link-ova DCS-3010 kamera koja daje slike visoke rezolucije (720P) i odličan nivo preglednosti unutar vaših prostorija. Ukoliko želite pak diskretnije rešenje tu je model DSC-933L kao i nekoliko sličnih kamerica. Ovi modeli su znatno manji i praktičniji za upotrebu. Mogu se postaviti i na raznim mestima unutar vašeg stana ili kuće.

Ovim kamerama možete pristupiti i putem vašeg mobilnog telefona jednostavnim otvaranjem MyDlink aplikacije. Odabirom vaše IP adrese kamere, priključujete se direktno na istu i imate mogućnost da sa bilo kog mesta vidite da li je vaše dete dobro i kakva je trenutna situacija u vašoj kući.

Uz D-Link kamere možete u potpunosti da se opustite i budete trenutno informisani šta se dešava kod vas u kući.