Naslovna » Izlasci » Izložbe » Izložba fotografija sa biciklističkih putovanja

Izložba fotografija sa biciklističkih putovanja

Izložba fotografija Stefana Lukića iz kluba sportova na otvorenom „Spartan Warriors“ iz Čačka biće otvorena večeras, 8. jula od 20.00, u Bike info centru (Skender Begova 15).

Na izložbi će biti prikazano 26 fotografija sa brojnih putovanja biciklom koje su imali Spartanci. Uz svaku fotografiju će biti kartice sa informacijama o lokaciji, putovanju na kom je fotografija snimljena, kilometraži…

Povodom otvaranja izložbe čačanski Spartanci navode: „Cikloturizam predstavlja spoj avanture, izazova i zdravog života koji inspiriše čoveka u gotovo svakom aspektu života. Potreba za begom od konvencionalnog života i modernih tekovina društva javlja se kod sve većeg broja ljudi, a osećaj slobode, ispunjenosti i zadovoljstva dok motate pedale kroz prelepu prirodu daje vam priliku da pomenuti beg, bar na kratko ostvarite. Nekoliko godina provedenih na dva točka, kako kroz našu tako i inostrane zemlje, dalo nam je priliku da uživamo u neopisivo lepim predelima, a mi smo ih zabeležili u više hiljada fotografija“.

Od više hiljada fotografija koliko su Spartanci iz Čačka napravili, članovi Bike info centra sigurnu su da 26 izabranih prosto ostavlja bez teksta. Centar radi od 8.00 do 23.00. (Bajsologija)