Naslovna » BG svaštara » Promocije » SEE Offices: U oktobru Sajam poslovnih nekretnina za JI Evropu

SEE Offices: U oktobru Sajam poslovnih nekretnina za JI Evropu

Kompanija SEE Offices otvorila je nedavno novi moderni konferencijski centar u Beogradu, na 19. spratu poslovnog centra „Ušće“.

Svojim klijentima, uglavnom iz inostranstva, i drugim zainteresovanima kompanijama time je omogućila udobno poslovno okruženje za održavanje treninga, konferencija različitih profila i sastanaka sa neverovatnim pogledom na najatraktivniji deo grada.

Konstantin Von Varendorff, od maja ove godine novi generalni direktor kompanije SEE Business Embassies kaže da su u pitanju tri multifunkcionalne sale, ukupnog kapaciteta za 80 osoba. Korisnicima će na raspolaganju biti kompletna infrastruktura sa najmodernijim tehničkom komunikacionom i drugom iinfrastrukturom.

Za portal Dan u Beogradu Varendorff otkriva da će, posle već uspešno testiranog konferencijskog prostora tokom sajma REBEC u junu, koji je ugostio mnogobrojne biznismene iz zemlje i sveta, ova kompanija organizovati prvi sajam poslovnih nekretnina namenjen jugoistočnoj Evropi:

– Planiramo da posle našeg sajma REBEC 2013 i u oktobru ove godine realizujemo REBEC SEE (jugoistočna Evropa) ponovo u Beogradu na koji ćemo pozvati i mnogobrojne srpske privrednike. To će biti dobra mogućnost za dalje umrežavanje poslovnih ljudi iz regiona – kaže Varendorff.

Da podsetimo, kompanija SEE Offices je zajednički projekat austrijske kompanije Bena Group, koja je lider na tržištu poslovnih centara u Austriji, i konsultantske kuće Ecovis ConFidas, koja nudi usluge finansijskog savetovanja u regionu jugoistočne Evrope.

Prvi SEE Offices biznis centar otvoren je u novembru 2012. godine na 19. spratu poslovnog centra „Ušće“ i nudi usluge iznajmljivanja kompletno opremljenih i projektnih kancelarija, uz kompletnu sekretarsku podršku, kao i uslugu vođenja virtuelnih kancelarija, naročito interesantnu stranim investitorima koji dolaze u Srbiju. (danubeogradu.rs)