Naslovna » Izlasci » Film » Žestoke devojke od 11. jula u bioskopima
Žestoke devojke

Žestoke devojke od 11. jula u bioskopima

Urnebesna komedija sa Sandrom Bulok i Melisom Mekarti u glavnim ulogama, Žestoke devojke, u domaće bioskope stiže 11. jula. Pretpremijerno, film će biti prikazan 9. jula (20.30) u Multipleksu Kolosej, a premijera je zakazana za 10. jul od 18.00 u bioskopu Cineplexx Delta City.

Novi film Pola Figa, reditelja komedije Deveruše, u prvoj nedelji prikazivanja u SAD zaradio je više od 60 miliona dolara i time zauzeo drugo mesto na listi zarada.

Akciona komedija Žestoke devojke prati neobičan detektivski par u poteri za opasnim narko-dilerom. Sandra Bulok i Melisa Mekarti igraju uštogljenu FBI agentkinju i lokalnu bostonsku policajku bez dlake na jeziku, koje moraju da sarađuju na velikom slučaju.

Njih dve su, i profesionalno i privatno, daleko od harmoničnog para, ali u želji da reše slučaj potrudiće se da prevaziđu sve razlike. Nekada sa manje, nekada sa više uspeha. Rezultat je komedija o devojkama koje su daleko od finih, romantičnih i sladunjavih stvorenja kako se najčešće prikazuju u kinematografiji i popularnoj kulturi. (danubeogradu.rs)