Naslovna » BG svaštara » Promocije » „Srpska kuća“ otvorena na Aerodromu Nikola Tesla

„Srpska kuća“ otvorena na Aerodromu Nikola Tesla

U tranzitnom delu Aerodroma Nikola Tesla svečano je otvorena „Srpska kuća“ (Serbian House), prodavnica koja putnicima nudi autentične domaće proizvode i suvenire koji predstavljaju deo srpske tradicije i kulture.

U ovoj prodavnici kompanija Dufry će ponuditi veliki izbor prehrambenih delikatesa, nacionalnih pića i proizvoda domaće radinosti.

Objekat su presecanjem vrpce otvorili izvršna direktorka Aerodroma Nikola Tesla Violeta Jovanović i generalni direktor kompanije Dufry za Srbiju Adrian Bredšou.

– Otvaranjem ovog objekta zaokružen je još jedan segment ponude, u skladu sa potrebama putnika. Pored stalnog unapređivanja kvaliteta već postojećih usluga, menadžment Aerodroma Nikola Tesla prepoznaje i neprekidno izlazi u susret novim potrebama korisnika svojih usluga i time se, po raznovrsnosti ponude, svrstava u sam vrh aerodroma u Evropi, pri čemu mesto lidera u regionu postaje nešto što se već podrazumeva – izjavila je Violeta Jovanović.

Adrian Bredšou rekao je:
– Srpska kuća nudi autentične proizvode od kojih je većina ručne izrade, veliki izbor artikala koji mogu biti savršen poklon i divna uspomena iz Srbije, kao i mogućnost uživanja sa prijateljima i porodicom u izvanrednim ukusima domaće hrane i pića. Koristim ovu priliku i da najavim buduće projekte unapređenja maloprodajne usluge putnicima. U sledećih nekoliko meseci kompanija Dufry Duty Free će otvoriti prodavnice svetski poznatih brendova poput prve prodavnice Victoria’s Secret u ovom delu Evrope, Armani Jeans, Hugo Boss i Swarovski.

„Srpska kuća“ nalazi se kod izlaza A1, a radno vreme prodavnice je od 5.30 do 21.30. (danubeogradu.rs)